Metallimusiikki.net

Bring Me the Horizon: The Comedown.

Dathcorea soittava Bring Me the Horizon Iso-Britannian Sheffieldistä tarjoaa tällä musiikkivideollaan kappaleesta “The Comedown” melko huvittavan läpileikkauksen siitä, minkälaista on olla Predator vapaalla. Lahtarimonsterin arki on yllättävän masentavaa katsottavaa, kun ei tunnu sujuvan autokoulun suorittaminen eikä oikein jäätelöautollakaan käyminen. “The Comedown” on huvittava musiikkivideo, mutta varsinainen taustalla soiva kappale on tasapaksu ja yllätyksetön. Biisi sisältyy yhtyeen uuden “Suicide Season” -albumin kappalelistalle. Albumi on tarkoitus julkaista Visible Noisen kautta CD-formaatissa 6. lokakuuta, mutta jo sitä ennen albumi tullaan levittämään digitaaliseen muotoon nettimusiikkikauppoihin 29. syyskuuta. Bring Me the Horizonin “Suicide Season” on seuraaja vuonna 2006 ilmestyneelle “Count Your Blessings” -albumille.

“Suicide Season” purkitettiin Ruotsin maaperällä sijaitsevassa Studio Fredmanissa tuottaja Fredrik Nordströmin kanssa. Bändin keulahahmo Oli Sykesin mukaan levyn äänitystöissä studion syrjäinen sijainti oli melko positiivinen yllätys, sillä keskellä korpea ei ole kovinkaan paljon häiriötekijöitä. “Count Your Blessings” nauhoitettiin keskellä Birminghamia, Englantia, joka on heijastunut albumin biiseihinkin bändin keulahahmon mukaan. Mies mainitsi aikoinaan Kerrang!-lehdelle, että Birminghamin nauhoitussavotassa oli hyvin helppo “häiriytyä” ulkopuolisen mekkalan takia. Ruotsin Arbogassa sijaitseva studio on hyvin rauhallista seutua, jossa ei ole Sykesin sanojen mukaan muuta kuin pieni kyläkauppa. Bring Me the Horizonin remmi kertoo käytännössä asuneensa studiossa, joten kaikki energia pystyttiin siirtämään suorilta käsin kiekon äänimaailmaan. Fredrikiä yhtye luonnehtii mahtavaksi jampaksi, joka jopa opetti yhtyeen jäseniä tekemään omatoimisesti töitä studiossa — BMtH:n tiimi tekikin välillä töitä iltaisin studion syövereissä kun Fredrik oli jo lähtenyt kotimatkalle.

“Suicide Season” -albumin kappaleet:

 1. The Comedown
 2. Chelsea Smile
 3. It Was Written In Blood
 4. Death Breath
 5. Football Season Is Over
 6. The Sadness Will Never End
 7. Sleep With One Eye Open
 8. Diamonds Aren’t Forever
 9. No Need for Introductions, I’ve Read About Girls Like You on the Back of Toilet Doors
 10. Suicide Season

Sykesin kertoman mukaan uudella pitkäsoitolla vierailee Architectsin vokalisti Sam Carter ja The Secret Handshaken tiimistä tuttu Luis Dubuc. Keulahahmo väittää uuden levyn olevan aikaisempaa rokkaavampaa materiaalia, se on rockimpaa metallimusiikin sijaan.

Bring Me the Horizon on:

 • Oliver ”Oli” Sykes (laulu)
 • Lee Malia (kitara)
 • Curtis Ward (kitara)
 • Matt Kean (basso)
 • Matt Nicholls (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.