Metallimusiikki.net

Falconer: Carnival Of Disgust.

 • Julkaistiin tiistaina 12.08.2008.
 • Luettu 975 kertaa
 • Bändit:

Falconerin "Northwind"-albumin kansikuva on piirretty. Siinä näkyy pitkähiuksinen mies seisomassa ulkosalla tuvan edessä, nuotion juurella. Taivas on uhkaava, myrskyinen.Uuden albumi kansikuva

Ruotsalainen Falconer , joka käyttää musiikissaan ahkerasti lähinnä folk ja power metallin elementtejä, tulee julkaisemaan uuden albumin täällä Euroopan seudulla 25. elokuuta. Levy tullaan julkaisemaan Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Italiassa jo 22.8. päivä kuluvaa kuukautta. Yhdysvalloissa albumin annista nautitaan vasta syyskuun ensimmäisellä viikolla. Kiekon kappalelistalla tullaan kuulemaan “Carnival Of Disgust” -niminen värssy. Siitä kuvattiin tämä nyt esitettävä musiikkivideo keskiaikaisessa Vadstenan linnassa alkuvuodesta, nimittäin huhtikuun tyylisena & koleana päivänä. Falconer kertoo vauhkoontuneena tämän videoklipin näkemisen yllättäneen iloisesti. Musiikkivideo ylitti kaikki yhtyeen jäsenten tavoitteet.

Tämä “Carnival Of Disgust” on musiikkivideo bändin uudella “Among Beggars And Thieves“ -albumilla kuultavasta samannimisestä värssystä. Tämä video saattaa päätyä suoraan albumin bonusmateriaaliksikin. Yhtye on hehkuttanut, että Metal Blade Recordsin kautta päivänvaloon tuotavassa lätyssä, aiottavan esittää ainakin yhtä tarkemmin erittelemätöntä musiikkivideota. Albuminsa yhtye nauhoitti Ruotsin Vargbergissa sijaitsevan Sonic Train Studion tiloissa. Studion omistaa Andy La Rockque. Falconer nauhoitti albumille 13 tuliterää värssyä, sekä pari bonuskappaletta sisällytettäviksi albumin LP-version ensipainokselle.

Tämä viisiminuuttinen musiikkivideo on kuin säyseämpi toisinto norjalaisen sinfonista mustaa metallia murisevan Dimmu Borgirin musiikkivideosta “The Serpentine Offering“, joka julkaistiin jo vuosi sitten ennen yhtyeen uusinta pitkäsoittoa.

“Among Beggars And Thieves” -albumin kappaleet:

 1. Field Of Sorrow
 2. Man Of The Hour
 3. A Beggar Hero
 4. Vargaskall
 5. Carnival Of Disgust
 6. Mountain Men
 7. Viddernas Man
 8. Pale Light Of Silver Moon
 9. Boiling Led
 10. Dark Ages (bonuskappale)
 11. Skula Skorpa, Skalk
 12. Dreams And Pyres
 13. Vi Sålde Våra Hemman (bonuskappale)

Falconerin kitaristina ja perustajajäsenenä, sekä Mithotynin _sekä _Indungeonin joukoissa toimivana jäsenenä, tunnettu Stefan Weinerhall on kertonut uuden “Among Beggars And Thieves” -lätyn käsittelevän sanoituksien osalta keskiaikaista ruotsalaista elämää ja sen ajan tapahtumia. Kyseessä ei kuitenkaan ole muusikon mukaan varsinainen konseptialbumi, mutta jokseenkin siihen suuntaan taipuva tekele. Hän päätti jo albumin aloittamista miettiessään, ettei luomuksesta synny missään nimessä “Northwind”-albumin jatko-osaa, sillä “Northwind” on niin hyvä kuin olla vain voi. Falconerin viides ja uusin albumi on syyskuussa 2006 Metal Bladen kautta esiin syösty “Northwind”. Se on ensimmäinen albumi, jossa kuullaan jälleen kerran Mathias Bladia vokalistin virassa. Blad korvasi Falconerista eronneen Kristoffer Göbelin.

Falconer on:

 • Mathias Blad (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Stefan Weinerhall (kitara)
 • Jimmy Hedlund (kitara)
 • Magnus Linhardt (basso)
 • Karsten Larsson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.