Metallimusiikki.net

Cadaveria: Spell.

 • Julkaistiin torstaina 14.06.2007.
 • Luettu 1123 kertaa
 • Bändit:

Karmea bändikuva Cadaveria-yhtyeen jäsenistä, jonka keulahahmona toimivalla naisella helmastaan likaantunut valkoinen morsiushame. Kuvassa naisen lisäksi kolme miestä. Kaikki seisovat verenpunaista taustaa vastaan.Perustettiin vuonna 2001

Italialaisen Cadaveria -yhtyeen esikoisalbumilla kuullaan kappale “Spell”, josta tämä musiikkivideokin on tehty. Bändi käyttää musiikissaan vaikutteita doom–, black– ja goottimetallista. Poikkeuksena muista metallibändeistä Cadaveria on omaksunut riveihinsä naislaulajan, joka ei säästele äänihuuliensa käyttöä rykiessään kuuntelijakunnan korville epäpuhtaita murinoitaan ja korinoitaan. Tämä video on lähes kuusi minuuttia pitkä ja se tarjoaa monipuolisia äänikuvioita ja lohdutonta tarinaa sille ken sitä ryhtyy kuuntelemaan.

Cadaverian uran järjestyksessä toinen pitkäsoitto on vuoden 2004 alussa ilmestynyt “Faw Away From Conformity”. Se äänitettiin ja miksattiin Capitan Woofer Studioilla. Yhtye julkaisi uransa kolmannen albumin kuluvan vuoden toukokuussa. Levyn nimi on “In Your Blood” ja se sisältää 12 biisiä, joista yhdestä on tehty musiikkivideokin.

“The Shadows’ Madame” -albumin kappaleet:

 1. Spell
 2. Declaration Of Spiritual Independence
 3. In Memory Of Shadows’ Madame
 4. Circle Of Eternal Becoming
 5. The Magic Rebirth
 6. Black Glory
 7. Absolute Vacuum

Cadaveria on:

 • Cadaveria (laulu)
 • Frank Booth (kitara)
 • Killer Bob (basso)
 • Marcelo Santos (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.