Metallimusiikki.net

cadaveria

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen cadaveria liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin cadaveria. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin cadaveria liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Cadaveria: "Horror Metal".

 • Julkaistiin perjantaina 25.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 955 kertaa
 • Bändit:

"Horror Metal" -albumin etukannessa valokuva Cadaverian kokoonpanosta ja yläosassa mustalla bändin logo.Julkaistaan 31.1.2012

Kymmenvuotias Cadaveria (www.cadaveria.com) tiedottaa tammikuun viimeisenä päivänä ilmestyvän 11 uutta biisiä, kun "Horror Metal" -albumi julkaistaan Bakerteam Recordsin avulla. Cadaveria luonnehtii viimeisintä tuotantoaan dramaattiseksi. Levyn yksityiskohtia ei ole vielä muilta osin paljastettu. Kyseessä tulee joka tapauksessa olemaan italialaisyhtyeen järjestyksessä neljäs albumi ja ensimmäinen kakkoskitaristi Dick Laurentin soitannalla varustettu. Teos on seuraaja vuoden 2007 "In Your Blood" -lätylle. Viisikko vei uutukaislevynsä kansitaiteen päätökseen lokakuun lopussa. Hiljattain ryhmä solmi myös levytyssopimuksen Scarlet Recordsiin kuuluvan Bakerteam Recordsin kanssa yhden levyn julkaisemista varten.

Lue koko julkaisu…

Cadaverialta albumi loppuvuodesta.

 • Julkaistiin lauantaina 02.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 753 kertaa
 • Bändit:

Kymmenen vuoden ikäinen metalliryhmä Cadaveria (www.cadaveria.com) uutisoi torstaina seuraavan albumin luomistyön viedyn lähes päätökseen. Yhtye on tähän hetkeen mennessä saanut valmiiksi kiekon lopullisen soittolistan ja pian myös miksausvaiheen. Ensi viikon varrella Cadaveria ryhtyy masteroimaan levyä, jolle ei ole vielä annettu nimeä, ja jolle sisällytetään yhteensä 11 uutta kappaletta. Bändin mukaan koko luomisprosessi on ollut aikaa vievä vaihe, mutta kaiken vaivan arvoinen. Ryhmä hehkuttaa olevansa todella innoissaan uudesta biisimateriaalista, sillä se on alkukantaisella tavalla maaginen, synkkä ja ahdistava. Pian albumin kansitaide valmistuu ja sen jälkeen yhtye siirtyy kuvaamaan musiikkivideon ennen kuin äänite saatetaan fanikunnan ulottuville.

Lue koko julkaisu…

Cadaveria nauhoittaa albumia.

 • Julkaistiin keskiviikkona 17.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 967 kertaa
 • Bändit:

Karmea bändikuva Cadaveria-yhtyeen jäsenistä, jonka keulahahmona toimivalla naisella helmastaan likaantunut valkoinen morsiushame. Kuvassa naisen lisäksi kolme miestä. Kaikki seisovat verenpunaista taustaa vastaan.Kuva vuodelta 2007

Italialainen Cadaveria (www.cadaveria.com) paljasti siirtyneensä hiljattain studioon nauhoittamaan uutta albumilevyä. Viime vuoden jälkimmäisen puoliskon bändi vietti treenikämpällä kirjoitellen materiaalia neljättä pitkäsoittoaan varten. Vielä nimeä kaipaava kiekko tulee sisältämään 11 uutta biisiä. Teos julkaistaan loppuvuodesta. Sillä tullaan kuulemaan ensimmäistä kertaa Cadaverian jäsenenä kitaristi Dick Laurentia, jonka otetta kuullaan myös uusien biisien rakenteissa, sillä hän on osallistunut kappaleiden säveltämiseenkin. Uusi kitaristi liittyi yhtyeeseen tammikuussa 2009. Cadaverian samanniminen keulahahmo paljasti lauantaina, ettei yhtye aio uuden albumin kohdalla käyttää tuottajana ulkopuolista apua, vaan ryhmä hoitaa sen osuuden omatoimisesti.

Lue koko julkaisu…

Cadaveria: Anagram.

 • Julkaistiin lauantaina 01.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1598 kertaa
 • Bändit:

Cadaveria-yhtyeen logo mustalla valkoista taustaa vasten. Aloituskirjaimen alla on lytistynyt musta pääkallo ja viimeisen 'A'–kirjaimen keskellä jonkinlainen symboli. Logon kirjaimet kuluneet ja ääriviivoiltaan röpelöiset.Cadaverian logo

Italialainen horror metallia soittava Cadaveria (www.cadaveria.com) tarjoaa tällä musiikkivideollaan näkymiä kuin mistäkin karmeimmasta kauhuelokuvasta. Ei suositella kasvissyöjille. Biisi "Anagram" päätyi bändin uusimmalle albumille, joka on nimeltään "In Your Blood". Kiekko julkaistiin toukokuussa 2007 Season of Mistin kautta. Tälläkin videolla laulaa entinen Opera IX:in vokalisti Cadaveria sekä entinen Opera IX -joukkojen rumpali ja Necrodeathin laulaja Flegias. Bändi kommentoi videota kertomalla katsojien olevan syytä valmistautua kohtaamaan mielipuolisuus ja surrealismi. Musiikkivideon luomiseen osallistui italialainen taiteilija Max Bottino ja sillä nähdään näyttelijöinä teatterialan leivissä työskentelevää väkeä sekä performanssitaiteilijoita. Konseptin suunnitteli Flegias yhdessä Cadaveria-laulajattaren kanssa.

Lue koko julkaisu…

Cadaveria: Spell.

 • Julkaistiin torstaina 14.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1123 kertaa
 • Bändit:

Karmea bändikuva Cadaveria-yhtyeen jäsenistä, jonka keulahahmona toimivalla naisella helmastaan likaantunut valkoinen morsiushame. Kuvassa naisen lisäksi kolme miestä. Kaikki seisovat verenpunaista taustaa vastaan.Perustettiin vuonna 2001

Italialaisen Cadaveria (www.cadaveria.com) -yhtyeen esikoisalbumilla kuullaan kappale "Spell", josta tämä musiikkivideokin on tehty. Bändi käyttää musiikissaan vaikutteita doom–, black– ja goottimetallista. Poikkeuksena muista metallibändeistä Cadaveria on omaksunut riveihinsä naislaulajan, joka ei säästele äänihuuliensa käyttöä rykiessään kuuntelijakunnan korville epäpuhtaita murinoitaan ja korinoitaan. Tämä video on lähes kuusi minuuttia pitkä ja se tarjoaa monipuolisia äänikuvioita ja lohdutonta tarinaa sille ken sitä ryhtyy kuuntelemaan.

Cadaverian uran järjestyksessä toinen pitkäsoitto on vuoden 2004 alussa ilmestynyt "Faw Away From Conformity". Se äänitettiin ja miksattiin Capitan Woofer Studioilla. Yhtye julkaisi uransa kolmannen albumin kuluvan vuoden toukokuussa. Levyn nimi on "In Your Blood" ja se sisältää 12 biisiä, joista yhdestä on tehty musiikkivideokin.

Lue koko julkaisu…

Cadaveria: kuuntele uusi biisi.

 • Julkaistiin torstaina 05.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 786 kertaa
 • Bändit:

Valkoista taustaa vasten poseeraavat Cadaveria-yhtyeen jäsenet, joita on kuvassa viisi kappaletta. Etualalla kyyristelee mustahiuksinen bändin keulahahmo, nainen. Parilla miehellä kourissaan kitara / basso.Kotoisin Italiasta

Cadaveria (www.cadaveria.com), joka on italialainen bändi, minkä kokoonpanoon kuuluu entinen Opera IX -yhtyeen laulaja Cadaveria, aikoo julkaista uuden albumin 21. päivä toukokuuta. Levy ilmestyy Season Of Mistin kautta. Albumin nimi on "In Your Blood" ja se sisältää 12 uutta biisiä.

Bändin MySpace-sivuilta löytyy maistiaisia uudelta albumilta, sillä kuunneltavaksi on laitettu kappale "Laying in Black". Sivuilta löytyy myös pari bändin biisiä bändin varhaisempaa tuotantoa.

Lue koko julkaisu…