Metallimusiikki.net

Deathchain: Serpent of the Dead.

 • Julkaistiin torstaina 14.02.2008.
 • Luettu 1173 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen promokuva Deathchain-bändin jäsenistä, jotka seisovat rivissä mustat nahkatakit yllään. Miehillä on pitkät hiukset.Promokuva edelliseltä vuodelta

Raskastakin raskaampi Deathchain ei säästele soittimiaan tällä “Serpent of the Dead” -musiikkivideollaan, mikä kuullaan bändin uran järjestyksessä kolmannella studioalbumilla, nimeltään “Cult of Death”. Albumi julakistiin Suomessa toukokuussa 2007 Dynamic Arts Recordsin kautta ja se kipusi maamme albumilistallakin sijalle n:o 17.

Jumalatonta death/thrash metallia sisältävä musiikkivideo on 6,5 minuutin pituinen biisi. Kuvaustyön hoitanut taho on tehnyt mainiota jälkeä, sillä videoleikettä katselee ihan mielellään tarvitsematta huolehtia salamannopeasti vaihtuvista kuvakulmista.

Bändin joukot uutisoivat kuluvan kuukauden ensimmäisellä viikolla, että bändin pitkäaikainen kitaristi, Bobby Undertaker, on päättänyt poistua miesvahvuudesta. Yhtye kertoi julkaisemassaan tiedonannossa, ettei Undertakerin häviäminen tullut yllätyksenä. Ex-kitaristin ja bändin jäsenten välien kerrottiin tuohon aikaan olevan hyvät ja että eroaminen tehtiin yhteisymmärryksessä ryhmän jäsenten välillä. Undertaker lausui 4. helmikuuta, että tämä eroamispäätös oli mahdollisesti vaikein päätös minkä hän on koskaan joutunut tekemään. Deathchain kun on ollut suuri osa hänen elämäänsä jo kauan aikaa.

Deathchainin joukot tulevat siirtymään toukokuun päivinä studioon tuottaja Jari “Tupi” Tuomaisen johdossa. Miehistö aikoo äänittää uuden albuminsa, mikä on alustavasti nimetty “Death Eternal”. Albumin arvellaan valmistuvan julkaisukuntoon vielä lokakuuhun mennessä.

“Cult of Death” on seuraaja yhtyeen “Deathrash Assault” -nimiselle pitkäsoitolle, mikä laskettiin irti kolmisen vuotta sitten. Yhtye on olemassaolonsa aikana julkaissut kolme studioalbumia. Deathchain debytoi albumillaan “Deadmeat Disciples” vuonna 2003.

“Cult of Death” -albumin kappaleet:

 1. Deathammer
 2. Hour Of The Exorcist
 3. Pit Of The Possessed
 4. Serpent Of The Deep
 5. In The Crypt Of Vengeance
 6. Witchstorm
 7. Necrophiliac Lust
 8. Cult Of Death

Deathchain on:

 • K.J. Khaos (laulu)
 • Corpse (kitara)
 • Kult (kitara)
 • Kuolio (basso)
 • Kassara (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.