Metallimusiikki.net

My Fate: Upstream.

 • Julkaistiin keskiviikkona 13.02.2008.
 • Luettu 963 kertaa
 • Bändit:

Metallibändi My Faten nelipäinen miehistö on pukeutunut mustiin vaatteisiin. Osa miehistä istuu ja nojaa tummankeltaista seinää vasten. Oikeassa laidassa yksi miehistä katsoo kaiteen yli, hänellä paidassaan pentagrammi.Thrash/death metallia

Tamperelainen My Fate soittaa sanojensa mukaan aggressiivista melodista metallia. Sitä on tarjolla tässä bändin musiikkivideossakin, joka on kappaleesta “Upstream” Mikko Soukkalan ja Matti Pekkasen_ valmistama videoklippi. Sekä Soukkala että Pekkanen ovat Bottomland Picturesin leivissä. Musiikkivideo aiotaan esittää Tampereen filmifestivaalissa 7. maaliskuuta — tapahtumassahan on muodostunut perinteeksi esittää muun elävän kuvan lisäksi myös kotimaisia musiikkivideoita.

“Upstream” sisältyy My Faten uusimman EP-keikon soittolistalle, nimeltään “MMVI”, jonka avausraitana se toimii. Kiekko julkaistiin edellisen vuoden lokakuussa. Se on ensimmäinen julkaisu tältä yhtyyeltä, jossa ei kuulla Antti Ojasen musisointia. Ojanen poistua miesvahvuudesta pari vuotta sitten ja hänet korvattiin sittemmin Jukka Ruostilalla.

Yhtyeen uusin albumi on “Kill The Light”. Sen ilmestymisestä on kulunut kolme vuotta. Albumi äänitettiin marras-joulukuussa 2004.

My Fate on ollut toiminnassa seitsemisen vuotta. Aikaisemmin yhtyeeltä on ilmestynyt pari EP-rykäisyä, sekä pari pitkäsoittoakin. Kaikki bändin julkaisemat kiekot on aina tuotu esiin My Faten oman levymerkin, My Fate Musicin, kautta.

Ryhmä käy esiintymässä kotikaupungissaan järjestettävässä Extreme Finland Fest 2008 -tapahtumassa, jota vietetään ravintola Hellän tiloissa 9. toukokuuta. Paikalla metallimusiikkia annostelee myös Amarantine, Demolisher, Endomorphism, Kiana, Re-Armed, Scaur ja Stillburned. Seuraava live-esiintyminen bändille on varattu huhtikuun 18. päiväksi, jolloin miehistö marssii Huittisiin esiintymään Vähän Raskaampi Perjantai -iltaan. Paikalla mylvii My Faten seurassa myös Curimus ja The Lust I Seek.

MMVI”-albumin kappaleet:

 1. Upstream
 2. Noise Machine
 3. Drifting In Shadows
 4. Follow The Blind

Bändi äänitti kyseisen neljä biisiä kattavan kiekkonsa joulukuun 2006 ja kesäkuun 2007 välisenä ajanjaksona. Kaikki kiekolla kuultavat kappaleet kirjoitettiin valtaosin Ojasen toimesta, joka oli bändissä vielä jäsen kun kiekkoa ryhdyttiin luomaan. Biisien sanoitukset ja viimeistelyn hoiti uusi vokalisti, Jukka Ruostila.

My Fate on:

 • Jukka Ruostila (laulu)
 • Jaakko Järvensivu (kitara)
 • Mikko Lehtinen (kitara)
 • Roope Lehtinen (basso)
 • Vilho Rajala (rummut
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.