Metallimusiikki.net

Deathstars: Metal.

 • Julkaistiin sunnuntaina 06.11.2011.
 • Luettu 1414 kertaa
 • Bändit:

"The Greatest Hits On Earth" -albumin etukannessa Deathstarsin kalpeat miehet mustiin pukeutuneina. Yläosassa Deathstarsin logo.Julkaistiin 4.11.2011

Ruotsalainen teollisuusmetallibändi Deathstars , joka on nyt kiertämässä Eurooppaa saksalaisen Rammsteinin kanssa, laittoi tällä viikolla nettiin katsottavaksi "Metal"-musiikkivideon. Se on toinen niistä uusista biiseistä, jotka Deathstars sävelsi ja sisällytti kokoelma-albuminsa "The Greatest Hits On Earth" soittolistalle. Kyseessä olevat biisit edustavat Deathstarsin tulevaa musiikillista tyyliä. Metalliyhtye julkaisi kokoelma-albuminsa 4. marraskuuta Nuclear Blast Recordsin kautta. "Metal" on soittolistalla kakkossijalla. Tällä hetkellä ryhmä tukee saksalaisen Rammsteinin Made in Germany 1995–2011 -kiertuetta, joka ruotsalaisryhmän vokalistina toimivan Andreas Berghin mukaan on fantastinen asia, sillä Rammstein on briljantti bändi.

Kiertueella yhtye esittelee uutta rumpaliaan, Viceä, eli Oscar Leanderia. Hänet tunnetaan myös Crescendollsin riveistä. Deathstarsin kitaristi ja biisintekijä Emil Nödtveidtin mukaan Vice auttaa luomaan tulevista keikoista ja levytyksistä energisempiä kuin koskaan aikaisemmin.

Neliminuuttinen "Metal" on bändin uusin single. Se ilmestyi digitaalisesti iTunesin kautta lokakuun puolen välin taitteessa. Rammsteinin kanssa reissaamista bändi pitää niin merkittävänä saavutuksena, että päätti kiertueen juhlistamiseksi koostaa uransa parhaimpia biisejä samojen kuorien väliin. Kokoelmalla kuultavista biiseistä kaksi sävellettiin varta vasten tätä levyä varten.

"The Greatest Hits On Earth" -kokoelman kappaleet:

 1. Death Is Wasted On The Dead (aikaisemmin julkaisematon)
 2. Metal (aikaisemmin julkaisematon)
 3. Death Dies Hard
 4. Blitzkrieg
 5. Motherzone
 6. Synthetic Generation
 7. Tongues
 8. Blood Stains Blondes
 9. Cyanide
 10. New Dead Nation
 11. The Mark Of The Gun
 12. Chertograd
 13. Semi-Automatic
 14. Syndrome
 15. Play God
 16. Opium

Deathstars on:

 • Whiplasher (laulu)
 • Nightmare (kitara ja kosketinsoittimet)
 • Cat (kitara)
 • Skinny (basso)
 • Vice (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.