Metallimusiikki.net

Demonlord: Cheap Salvation.

 • Julkaistiin keskiviikkona 12.12.2007.
 • Luettu 863 kertaa
 • Bändit:

Demonlord-bändin riimumainen logo valkoista taustaa vasten mustalla värillä. Symboli on käärmemäinen ja rönsyilevä, jossa vasemmalla ja oikealla puolella pienet lohikäärmeen päätä muistuttavat muodostelmat.Kotoisin Unkarin Gyorista

Unkarilainen power/speed metallia räiskivä Demonlord tarjoaa tällä kolmeminuuttisella “Cheap Salvation” -biisillään rokkaavaa rummutusta ja monipuolista mieslaulajan ääntelyä. Biisi kuullaan bändin vuonna 2006 ilmestyneellä pitkäsoitolla, mikä on nimeltään “Hellforged”. Tämä kappale on albumin avausraita. Levyltä löytyy yhteensä 11 kappaletta, joista soittoaikaa kertyy noin 46 minuutin verran.

Bändi perustettiin Gyorin kaupungissa vuonna 1997 Gábor Kovácin, András Nagyin, Balázs Jurásekin ja Zoltán Világin toimesta. Yhtyeessä on näinäkin päivinä sama kokoonpano kuin kymmenen vuotta sitten.

“Hellforged”-albumin kappaleet:

 1. Cheap Salvation
 2. Lay of the Folly
 3. Return to Nowhere
 4. Murder One
 5. Kill the Lord
 6. The Relic (Evil Haunting)
 7. Demonlord
 8. Payback Time
 9. Find a Goal
 10. Morphing into Real
 11. The Piper is Back

Demonlord:

 • Balázs Jurásek (laulu ja basso)
 • Zoltán Világi (rummut)
 • András Nagy (kitara)
 • Gábor Kovács (kitarat ja laulu)

Debyyttialbuminsa yhtye äänitti vuonna 1999 Bat Studion tiloissa Unkarissa. Kiekon nimi on “Adventures In Hell Part I”. Sen ilmestyttyä bändi sai levytyssopimuksen unkarilaiselta Hammer Recordsilta. Demonlordin esikoisalbumi oli aikoinaan kotimaansa yksi myydyimmistä metallibändien albumeista. Seuraavien vuosien aikana yhtye konsertoi ahkerasti. Vuoden 2002 aikaan oli aika luoda “Helltrust”-kiekko, mikä ääniteltiin Studio P:n syövereissä Unkarissa. Musiikillisesti levy oli samaa linjaa kuin edeltäjänsä — melodista power metallia.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.