Metallimusiikki.net

demonlord

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen demonlord liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin demonlord. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin demonlord liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Demonlord: Cheap Salvation.

  • Julkaistiin keskiviikkona 12.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 944 kertaa
  • Bändit:

Demonlord-bändin riimumainen logo valkoista taustaa vasten mustalla värillä. Symboli on käärmemäinen ja rönsyilevä, jossa vasemmalla ja oikealla puolella pienet lohikäärmeen päätä muistuttavat muodostelmat.Kotoisin Unkarin Gyorista

Unkarilainen power/speed metallia räiskivä Demonlord (www.demonlord.hu) tarjoaa tällä kolmeminuuttisella "Cheap Salvation" -biisillään rokkaavaa rummutusta ja monipuolista mieslaulajan ääntelyä. Biisi kuullaan bändin vuonna 2006 ilmestyneellä pitkäsoitolla, mikä on nimeltään "Hellforged". Tämä kappale on albumin avausraita. Levyltä löytyy yhteensä 11 kappaletta, joista soittoaikaa kertyy noin 46 minuutin verran.

Bändi perustettiin Gyorin kaupungissa vuonna 1997 Gábor Kovácin, András Nagyin, Balázs Jurásekin ja Zoltán Világin toimesta. Yhtyeessä on näinäkin päivinä sama kokoonpano kuin kymmenen vuotta sitten.

Lue koko julkaisu…