Metallimusiikki.net

DragonForce: Heroes of Our Time.

 • Julkaistiin perjantaina 11.07.2008.
 • Luettu 1736 kertaa
 • Bändit:

DragonForce-bändin "Ultra Beatdown" –nimisen studioalbumin kansikuva. Kuvassa näkyy räväkkä ihmishahmo, jolla punertava letti ja kyborgimaiset raajat. Vasemmassa yläkulmassa näkyy bändin logo, oikeassa alakulmassa studioalbumin nimi.Perustettiin Lontoossa

Ultramelodista power metallia soittava DragonForce laski eilen ihmisten nähtäväksi musiikkivideon uuden albuminsa”Ultra Beatdown“ sisältämästä singlelohkaisusta “Heroes of Our Time”. Albuminsa yhtye tulee julkaisemaan Roadrunner Records -levy-yhtiön kautta elokuun jälkimmäisellä puoliskolla. Musiikkivideoksi päätynyt biisi on ensimmäinen single uudelta albumilta. Se julkaistiin ensimmäisenä DragonForcen virallisilla MySpace-sivuilla, jossa voi kuunnella myös bändin varhaisempaa musiikkimateriaalia musiikkisoittimen välityksellä. Viiden minuutin pituinen klippi on musiikillisesti turvallista huttua, jota siltä on totuttukin kuulemaan, mutta visuaalinen puoli paljastaa aivan uudenlaisen kehitysasteen saavuttamisesta DragonForcen uralla — tämä musiikkivideo on yksinkertaisesti elokuvamaisen kaunis.

Bändin kitaristi Sam Totman kertoi äskettäin musiikkilehti Revolver Magazinelle antamassaan lausunnossa uuden musiikki-ilakoinnin kuulostavan jokseenkin samanlaiselta kuin varhaisempikin tuotanto. Hän uskoo kuitenkin melodisuuden viedyn uudelle tasolle, sillä kitarasoolot ovat parempia ja niin myös tuotantopuoli koko kiekon kappalekunnassa. Totman totesi kunkin bändin jäsenen yrittäneen kehittyä oman instrumenttinsa kurittamisessa. Vokalistin virkaa toimittava ZP Theart lausui levyn poikkeavan kolmesta edellisestä DragonForce-levystä siinä, että nyt meininki on kitaravetoisinta aikoihin, mutta myös laulukuvioita on pyritty monipuolistamaan.

Musiikkivideona julkaistu “Heroes of Our Time” -kappale julkaistiin suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa yhtyeen MySpace-sivujen musiikkisoittimessa 4. heinäkuuta 2008.

Bändin uusin albumi on nimeltään “Inhuman Rampage”. Se on nauttinut suuresta suosiosta kauan ilmestymisensä jälkeen senkin takia, että levyllä kuultava kappale “Through The Fire And Flames” päätyi Guitar Hero III -kitarapeliin. “Inhuman Rampage” ulostui tammikuussa kaksi vuotta sitten täällä Euroopan alueella. Jenkkilään kiekko raahautui kesäkuussa samana vuonna.

“Ultra Beatdown” -albumin kappaleet:

 1. Heroes Of Our Time
 2. The Fire Still Burns
 3. Reasons To Live
 4. Scars Of Yesterday
 5. Heartbreak Armageddon
 6. The Last Journey Home
 7. Inside The Winter Storm
 8. The Warrior Inside

Yhtye osallistuu Rockstar Energy Mayhem -festivaalikiertueeseen yhdessä levy-yhtiö Roadrunner Recordsin kautta tuttujen Slipknotin joukkojen kanssa. Slipknotin miehistö osoittaa kiertue-esiintymisten yhteydessä jälleen uuden puolen itsestään, sillä miehistö vaihtoi uuden albuminsa kunniaksi kasvomaskinsa uusiin.

DragonForce on:

 • ZP Theart (laulu)
 • Herman Li (kitara ja taustalaulu)
 • Sam Totman (kitara ja taustalaulu)
 • Vadim Pruzhanov (kosketinsoittimet ja taustalaulu)
 • David Mackintosh (rummut ja taustalaulu)
 • Frederic Leclercq (basso ja taustalaulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.