Metallimusiikki.net

DyNAbyte: Wave.

 • Julkaistiin maanantaina 01.08.2011.
 • Luettu 1082 kertaa
 • Bändit:

Dynabyte-logo yläosassa mustaa taustaa vasten. Kuvan keskellä sinertävä röntgenkuvaa etäisesti muistuttava potretti, jossa näkyy sivuprofiili ihmisen pääkallosta.Julkaistiin 10.10.2010

Italialainen industrial metallia tekevä DyNAbyte laittoi lokakuussa 2010 esiin kakkosalbuminsa USB-tikkuun sullottuna. Helmikuussa 2011 albumi ilmestyi CD-formaatissa. Kiekko on nimeltään “2KX”. Bändin mukaan tätä levyä on työstetty vuosikausien ajan. Se sävellettiin vuosina 2007 ja 2008, jonka jälkeen se miksattiin vuosina 2009 ja 2010. Teoksella kuultavasta kappaleesta “Wave” kuvattiin maaliskuun lopussa tämä musiikkivideo. Kuvauspäiviä klipille kertyi kaksi. Videon ohjasi Alberto Gaggiotti yhdessä DyNAbyten keulahahamon Cadaverian kanssa. Lopputulos on hieman yli neljän minuutin mittainen futuristinen klippi.

DyNAbyten uusi levy “2KX” viittaa vuoteen 2010. Albumi on seuraaja alun perin Rotten Inc. Recordsin avulla esiin tuodulle esikoisalbumille “Extreme Mental Piercing” vuodelta 2004. Bändin mukaan tätä alla näkyvää videota kuvattiin vain kaksi päivää, mutta sen editoiminen vei kolme kuukautta.

“2KX”-albumin kappaleet:

 1. Equilibrium
 2. F.T.L.
 3. Normal
 4. Hereditary Neuronavigation
 5. Cold Wind of Fear
 6. Artmix
 7. Speed
 8. The Mummy
 9. I’m Not Scared
 10. Stones
 11. Wave
 12. Blinded by my Light

DyNAbyte on:

 • Cadaveria (laulu)
 • LJ Dusk (kitarat)
 • John (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.