Metallimusiikki.net

Saxon: Call To Arms.

 • Julkaistiin lauantaina 06.08.2011.
 • Luettu 1386 kertaa
 • Bändit:

Saxonin "Call To Arms" -albumin etukannessa vanhanaikainen, ruskeasävyinen piirros viiksekkäästä ja koppalakkipäisestä miehestä, joka osoittaa sormella kohtisuoraan. Vasemmassa yläkulmassa Saxonin logo ja oikeassa alakulmassa albumin nimi.Julkaistiin kesäkuussa 2011

Englantilainen Saxon tarjoaa katseltavaksi tuoreen musiikkivideon kappaleeseensa “Call To Arms”. Biisi on samalla yhtyeen Euroopassa kesäkuun aikana julkaiseman studioalbumin nimikkokappale. Heviyhtye aikoo sisällyttää albuminsa mukaan bonus-CD:n, nimeltään “Live At Donington 1980”, joka sisältää seitsemän keikalta nauhoitettua kappaletta. Saxonin mukaan “Call To Arms” on yhtyeen paras albumi, jonka se on viimeisten 20 vuoden aikana säveltänyt ja nauhoittanut. Levy on täydellinen yhdistelmä ryhmän vanhaa ja uutta puolta. Saxon on vaikuttanut hevirintamalla 35 vuotta.

“Call To Arms” julkaistiin kesäkuussa täällä Euroopassa. Syyskuussa se rantautuu Pohjois-Amerikkaan. Opukselle ikuistetut kappaleet nauhoitettiin Britanniassa kahdella eri paikkakunnalla sijaitsevien studioiden syövereissä. Levyn tuotti Toby Jepson ja Saxonin biisintekijä ja vokalisti Biff Byford.

Albumilla kuullaan vierailevana kosketinsoittajana Ozzy Osbournen, Deep Purplen ja Rainbowin riveissä vaikuttanutta Don Aireyta. Mies musisoi biisissä “When Doomsday Comes”.

“Call To Arms” -albumin kappaleet:

 1. Hammer Of The Gods
 2. Back In ’79
 3. Surviving Against The Odds
 4. Mists Of Avalon
 5. Call To Arms
 6. Chasing The Bullet
 7. Afterburner
 8. When Doomsday Comes (Hybrid Theory)
 9. No Rest For The Wicked
 10. Ballad Of The Working Man
 11. Call To Arms (orkestraalinen versio)

Saxon on:

 • Biff Byford (laulu)
 • Paul Quinn (kitara)
 • Doug Scarratt (kitara)
 • Nibbs Carter (basso)
 • Nigel Glockler (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.