Metallimusiikki.net

Fear My Thoughts: Blankness.

Osittain puhkipalanut ja tumma valokuva Fear My Thoughts -yhtyeen joukoista, joihin kuuluu viisi mustiin pukeutunutta hevimiestä. Heistä parilla takana seisovalla pitkät hiukset, osalla bändipaidat, oikeassa laidassa seisovalla mustat aurinkolasit silmienPromokuva viime vuodelta

Saksalainen Fear My Thoughts julkaisi “Blankness”-musiikkivideollaan mainion viisiminuuttisen energia-annoksen ja yhteenvedon uusimmasta “Vulcanus”-albumistaan. Kiekkohan julkaistiin tuossa vuosi sitten tammikuussa Century Media Recordsin kautta. Biisi on jonkinlainen sekoitus melodista death metallia ja thrash-elementtejä. Tämä video kannattaa katsoa!

Bändi kertoo äskettäin nettisivuillaan antamassaan tiedotteessa siirtyneensä nyt Rock The Nation -agentuurin huostaan, joka vastaa myös sellaisten artistien kuin Wintersun, Six Feet Under, Kataklysm ja The Vision Bleak keikkojen järjestämisestä Euroopan alueella.

Yhtye tulee siirtymään 11. helmikuuta studioon laulaja Martin Fischerin kanssa. Bändi ryhtyy nyt äänittämään uutta studioalbumiaan. Se on ensimmäinen kerta Fear My Thoughtsille kun yhtye äänittää omatoimisesti ja itsenäisesti, joten pientä alkujännitystä ryhmä tunnustaa kokevansa. Kaikki uuden albumin kappaleet on joka tapauksessa jo kirjoitettu valmiiksi. Niiden soittamista elävälle yleisölle yhtye odottaa kuumeisesti. Uusi musiikkimättö on bändin mukaan mahtava mikstuura progressiivista rockia, metallimusiikkia ja rähisevää rock’n‘rollia.

Varhain maaliskuussa miehet lentävät Ruotsiin miksauttaman pitkäsoittonsa Daniel Bergstrandilla. Kiekko aiotaan miksata Dug Out -studioiden tiloissa.

Bändin debyyttialbumi Century Media Recordsille on tammikuussa -07 julkaistu “Vulcanus”. Sen tuotantohommista vastasi Raunchylle, Communicille, Maroonille, Hatespherelle sekä Mercenarylle töitä tehnyt tuottaja Jacob Hansen. “Vulcanus” pitääs sisällään 12 uutta biisiä, joiden musiikilliset tyylit vaihtelevat aina death metallista thrash-painotteiseen mättöön samoin kuin 1970-luvulla tutuksi tulleeseen hard rock -tyyliin ja progressiiviseen rokkiin. FMT onnistui hankkimaan albumille vierailevaksi artistiksi Destructionin keulahahmo Marcel “Schmier Schirmerin ja kitaristi Mike Sifringerin, jotka musisoivat kappaleessa “Accelerate Or Die”.

“Vulcanus”-albumin kappaleet:

 1. Accompanied By Death
 2. Blankness
 3. Culture of Fear
 4. Accelerate or Die
 5. Stamp of Credence
 6. Survival Scars
 7. Vulcanus
 8. Soul Consumer
 9. Both Blood
 10. Gates to Nowhere
 11. Lost in Black
 12. Wasteland

Fear My Thoughts on:

 • Markus Ruf (kitara)
 • Patrick Hagman (kitara)
 • Bartosz Wojciechowski (basso)
 • Norman Lonhard (rummut)
 • Martin Fischer (laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.