Metallimusiikki.net

Luna Ad Noctum: The Last Coldest Sunset.

 • Julkaistiin keskiviikkona 30.01.2008.
 • Luettu 894 kertaa
 • Bändit:

Luna Ad Noctumin logo mustaa taustaa vasten vaalealla värillä. Logo on käsin piirretty ja sen kirjaimista ei saa mitään selvää. Logo näyttää harakanvarpailta tai mustetahratestiltä.Puolalaista mustaa metallia

Luna Ad Noctum tuntuu tämän musiikkivideonsa “The Last Coldest Sunset” hönkivän jopa kotimaisen Hornan kylmäksi. Tässä on bändi, joka ei ole tästä maailmasta. Kuuntelijan kannattaa noteerata etenkin bändin necro-vokalistin ulosantiin, joka on poikkeuksellisen epäinhimillistä. Kyseisen pienen budjetin musiikkivideonsa ryhmä otti vuonna 2001 ilmestyneeltä “Dimness Profound” -albumiltaan. Kiekko ääntiettiin syyskuussa -01 Selani Studion tiloissa. Se julkaistiin Pagan Recordsin kautta seuraavan vuoden puolella, mutta levystä tehtiin vielä uusintajulkaistu vuoden 2003 aikoihin Golden Lake Productionsin turvin. Luna Ad Noctumin tuorein julkaisu on albumi, nimeltään “The Perfect Evil In Mortal”, mikä julkaistiin pari vuotta sitten Metal Mind Productionsin tuuppaamana.

Neljän kalpean ja hirviömäisen ihmisolennon hahmot aavemaisessa ympäristössä, jossa varjot ja valot kietoutuvat mieshahmojen ympärillä. Heistä kullakin mustaa vaatetta yllän, niittirannekkeita ja puna-musta-valkoiset corpse-maskit kasvoillaan.

Bändi teki joulu-tammikuun aikana pienimuotoisen “Sulphur Tour” -kiertueen. Kiertue alkoi 27. joulukuuta ja päättyi kuluvan vuoden ensimmäisellä viikolla.

“Dimness Profound” -albumin kappaleet:

 1. Dimness Prologue (intro)
 2. Traitor of Sadness & Grief
 3. An Ancient Splendour
 4. The Last Coldest Sunset
 5. Moonlit Sanctum
 6. The Mirror of Our Curse
 7. Mental Spirit & Flesh
 8. The Evil’s God (Await Us)
 9. Her Raven’s Aura (outro)
 10. The Last Coldest Sunset (musiikkivideo)

Luna Ad Noctum on:

 • Adrian Nefarious (basso ja laulu)
 • Dragor Born In Flames (rummut)
 • Blasphemo-Abyssum Invocat (kitarat)
 • Tomas Infamous (kitarat)

Bändi perustettiin suunnilleen tasan vuosikymmen sitten basisti-laulaja Adrian Nefariousin, kitaristi Tomas Infamousin, rumpali Dragor Born In Flamesin ja kosketinsoittaja Noctuvagusin toimesta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.