Metallimusiikki.net

luna ad noctum

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen luna ad noctum liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin luna ad noctum. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin luna ad noctum liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Luna Ad Noctum: The Last Coldest Sunset.

  • Julkaistiin keskiviikkona 30.01.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 744 kertaa
  • Bändit:

Luna Ad Noctumin logo mustaa taustaa vasten vaalealla värillä. Logo on käsin piirretty ja sen kirjaimista ei saa mitään selvää. Logo näyttää harakanvarpailta tai mustetahratestiltä.Puolalaista mustaa metallia

Luna Ad Noctum (www.lunaadnoctum.com) tuntuu tämän musiikkivideonsa "The Last Coldest Sunset" hönkivän jopa kotimaisen Hornan kylmäksi. Tässä on bändi, joka ei ole tästä maailmasta. Kuuntelijan kannattaa noteerata etenkin bändin necro-vokalistin ulosantiin, joka on poikkeuksellisen epäinhimillistä. Kyseisen pienen budjetin musiikkivideonsa ryhmä otti vuonna 2001 ilmestyneeltä "Dimness Profound" -albumiltaan. Kiekko ääntiettiin syyskuussa -01 Selani Studion tiloissa. Se julkaistiin Pagan Recordsin kautta seuraavan vuoden puolella, mutta levystä tehtiin vielä uusintajulkaistu vuoden 2003 aikoihin Golden Lake Productionsin turvin. Luna Ad Noctumin tuorein julkaisu on albumi, nimeltään "The Perfect Evil In Mortal", mikä julkaistiin pari vuotta sitten Metal Mind Productionsin tuuppaamana.

Lue koko julkaisu…