Metallimusiikki.net

Fleshgod Apocalypse: The Violation.

"Agony"-albumin etukannessa piirros miehestä, joka sidottu nahkaisiin tai metallisiin nyöreihin, ja joka rimpuilee. Kuvan yläosassa Fleshgod Apocalypsen logo.Julkaistaan 9.8.2011

Italialainen teknistä kuolonmetallia tekevä Fleshgod Apocalypse sai eilen levy-yhtiönsä Nuclear Blast Recordsin YouTube-kanavalle tämän musiikkivideon kappaleeseen “The Violation”. Salvatore Perronen ohjaama klippi puettiin elokuun aikana Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa ilmestyvän “Agony”-albumin kappaleeseen. Mainittu levy on Fleshgod Apocalyptsen järjestyksessä toinen täyspitkä levy. Sen kansitaiteen toteutti Marco Hasmann, joka on aikaisemminkin kuvittanut tämän bändin äänitteitä. Viikkoja sitten metallibändi kertoi kansitaiteen kertovan ihmiskunnan ikuisesta taistelusta omaa pimeää, synkkää puoltaan vastaan. Yhtye katsoo ihmisen olevan kuin sidottu maahan, lukotettu kahleisiin, joita ei voi rikkoa. Tämä viisiminuuttinen musiikkivideo on aggressiivinen sekoitus klassisen musiikin ja huippumodernin metallimätön puolia.

Elokuinen levy on seuraaja toukokuussa 2008 valmistuneelle ja julkaistulle “Oracles”-debyyttialbumille. Sen julkaisi 16th Cellar Studio. Uuden albumin julkaisua varten bändi hankkiutui väleihin Nuclear Blast Recordsin kanssa. Se on kitaristi–laulaja Tommaso Riccardin mukaan hyvä mahdollisuus Fleshgod Apocalypselle ilmaista itseään parhaalla mahdollisella tavalla, sillä levy-yhtiön tuki auttaa kehittämään bändin toimintaa monella eri osa-alueella.

“Agony”-albumin kappaleet:

 1. Temptation
 2. The Hypocrisy
 3. The Imposition
 4. The Deceit
 5. The Violation
 6. The Egoism
 7. The Betrayal
 8. The Forsaking
 9. The Oppression
 10. Agony
 11. Heartwork (Carcass-cover, bonuskappale)

Fleshgod Apocalypse on:

 • Tommaso Riccardi (laulu ja kitara)
 • Cristiano Trionfera (laulu ja kitara)
 • Francesco Ferrini (piano)
 • Paolo Rossi (laulu ja basso)
 • Francesco Paoli (rummut, kitara ja laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.