Metallimusiikki.net

Godhead: Hey You.

 • Julkaistiin perjantaina 01.06.2007.
 • Luettu 1110 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Godhead-bändin kokoonpanosta, jonka jäsenet seisovat varjoissa. Kuvassa neljä miestä. Oikeassa laidassa bändin keulahahmo, jolla kalju valkoinen pää ja mustaksi meikatut silmänympärykset.Nelihenkinen bändi

Amerikkalainen industrial rockia / metallia luova Godhead päästi ihmisten ilmoille “Hey You” -kappaleestaan tämän mainion musiikkivideon. Biisi on kohtalaisen hidastempoinen, mutta se rokkaa rajusti. Videon ohjasi AJ Rickert-Epstein. Tämä biisi kuullaan bändin uudella “The Shadow Line” -pitkäsoitolla, joka ilmestyi vuoden 2006 elokuussa Cement Shoes Recordsin myllystä. Albumi on yhtyeen viides julkaisu. Levy tuotettiin yhdessä Ben Moodyn ja Julian Beestonin kanssa. Jälkimmäisellä on kytköksiä sellaisiin bändeihin kuin Bilyl Idol ja Nitzer Ebb. “The Shadow Line” -levyn miksasi Papa Roachin Jau Baumgerdner.

“The Shadow Line” -albumin kappaleet:

 1. Trapped in Your Lies
 2. Hey You
 3. Gift
 4. Fall Down
 5. Push
 6. Another Day
 7. Once Before
 8. Unrequitted
 9. Through the Cracks
 10. Goodbye
 11. Your End Of Days
 12. Inside Your World

Godhead kuvasi akustisen keikan, minkä se soitti huhtikuun 25. päivä Hollywoodissa, joka on tarkoitus julkaista myöhemmin tämän vuoden puolella DVD-levyn muodossa. Tapahtuman tuotti ja ohjasi Dan Catullo, joka on CSR:n ja Coming Home Studiosin johtaja. Catullo on tehnyt töitä samoissa merkeissä myös mm. Rush-bändin “Rush in Rio” -DVD:n, Godsmackin “Changes”-DVD:n ja Marilyn Mansonin “Guns, God and Government” -DVD:n kanssa.

Godhead on:

 • Jason C Miller (laulu ja kitara)
 • Mike Miller (kitara)
 • Ullrich Hepperlin (basso ja ohjelmointi)
 • Glendon Crain (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.