Metallimusiikki.net

godhead

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen godhead liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin godhead. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin godhead liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Godhead: Hey You.

  • Julkaistiin perjantaina 01.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1088 kertaa
  • Bändit:

Valokuva Godhead-bändin kokoonpanosta, jonka jäsenet seisovat varjoissa. Kuvassa neljä miestä. Oikeassa laidassa bändin keulahahmo, jolla kalju valkoinen pää ja mustaksi meikatut silmänympärykset.Nelihenkinen bändi

Amerikkalainen industrial rockia / metallia luova Godhead (www.godhead.com) päästi ihmisten ilmoille "Hey You" -kappaleestaan tämän mainion musiikkivideon. Biisi on kohtalaisen hidastempoinen, mutta se rokkaa rajusti. Videon ohjasi AJ Rickert-Epstein. Tämä biisi kuullaan bändin uudella "The Shadow Line" -pitkäsoitolla, joka ilmestyi vuoden 2006 elokuussa Cement Shoes Recordsin myllystä. Albumi on yhtyeen viides julkaisu. Levy tuotettiin yhdessä Ben Moodyn ja Julian Beestonin kanssa. Jälkimmäisellä on kytköksiä sellaisiin bändeihin kuin Bilyl Idol ja Nitzer Ebb. "The Shadow Line" -levyn miksasi Papa Roachin Jau Baumgerdner.

Lue koko julkaisu…