Metallimusiikki.net

Haemorrhage: Traumaggedon.

 • Julkaistiin lauantaina 23.07.2011.
 • Luettu 1204 kertaa
 • Bändit:

Piirros vihreäpukuisesta lääkäristä leikkaushuoneessa, joka on sikin sokin ja jossa veriroiskeita seinällä. Yläosassa lukee Haemorrhage ja alaosassa "Hospitcal Carnage".Julkaistiin 30.5.2011

Espanjalainen goregrind-ryhmäksi itsensä mieltävä Haemorrhage julkaisi toukokuun loppuvaiheilla 15 uutta raivobiisiä sisältävää albumin, levyn “Hospital Carnage”, Relapse Recordsin tuella, kuten monet muutkin yhtyeen uralla syntyneet levyt. Nyt uuden levyn kappalelistalta valmistui musiikkivideoksi biisi “Traumaggedon”. Se laskettiin aikaisemmin heinäkuussa yleisön nähtäväksi. Biisi on parin minuutin pituinen parahdus. Haemorrhagen viimeisimmän albumin kansitaiteen toteutti taustalaulaja ja soolokitaristi Luisma. Kuva näkyy oikealla puolen. “Hospital Carnage” nauhoitettiin Samuel Ruizin valvonnassa_ VRS Studioilla_. Masteroimisvaihe hoitui Scott Hullilla Visceral Sound -studiossa. Teos on saatavilla digitaalisesti, CD:nä ja LP-levynä. Albumin digitaalinen erikoisversio tarjoaa kuunneltavaksi bonusraidan, sekä katseltavaksi digitaalisen kansilehtisen.

Madridista käsin toimiva metallibändi on vaikuttanut goregrindin ja death metallin skenessä vuodesta 1990. Yhtyeen uralla äänitetyistä levyistä valtaosa on Relapse Recordsin julkaisemia. Alkuvaiheen ensimmäiset opus ilmestyivät Morbid Recordsin tuella.

“Hospital Carnage” -albumin kappaleet:

 1. Open Heart Butchery
 2. Traumaggedon
 3. Resuscitation Manoeuvres
 4. Flesh-devouring Pandemia
 5. Fomite Fetish
 6. Amputation Protocol
 7. 911 (Emergency Slaughter)
 8. Doctors Of Malpractice
 9. Tumour Donor
 10. Hospital Thieves
 11. Splatter Nurse
 12. Hypochondriac
 13. Ingreso Cadaver
 14. Necronatology
 15. Intravenous Molestation Of Obstructionist Arteries (O-pus VI)

Haemorrhage on:

 • Lugubrious (laulu)
 • Luisma (kitara ja taustalaulu)
 • Ana (kitara)
 • Ramon (basso)
 • Rojas (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.