Metallimusiikki.net

Ilium: All Control Lost.

 • Julkaistiin maanantaina 05.11.2007.
 • Luettu 826 kertaa
 • Bändit:

Piirretty Ilum-bändin esikoisalbumin 'Permian Dusk' kansitaide, jossa näkyy muinaisia dinosauruksia, jotka katsovat taivaalta putoavaa kirkasta valopalloa.Kotoisin Newcastlesta

Australialaisen power metallia soittavan Ilium julkaisi vast’ikään netissä tämän erikoisen musiikkivideon kappaleestaan “All Control Lost”. Se on osoitus siitä, että aina ei voi onnistua. Itse biisi on hyvin menevä ja rokkaava, mutta musiikkivideossa käytetty videomateriaali ei anna bändistä kovin edustavaa kuvaa. “All Control Lost” kuullaan yhtyeen vuonna 2005 julkaisemalla “Permian Dusk” -albumilla. Bändi on luonut hiljattain uudenkin albumin, nimeltään “Vespertilion”, mutta sitä ei ole vielä saatu tuotua ihmisten ilmoille huolimatta siitä, että kiekko on ollut julkaisukunnossa jo kuukausien ajan. Yhtye kertoi elokuun lopussa MySpace-sivuillaan julkaisemassaan tiedotteessa saaneensa huomiota eräältä merkittävältä levy-yhtiöltä, joten “Vespertilion” tullaan julkaisemaan tavalla tai toisella.

Bändi kertoo tämän musiikkivideon olevan Ilium-fanin käsialaa. Kyseessä on kroatialainen Matija Mates, joka koosti kuvamateriaalia musiikkivideota varten.

“Permian Dusk” -albumin kappaleet:

 1. Vacuous
 2. An Odyssey Through Time
 3. Chloroform Divinity
 4. Permian Dusk
 5. Jaundiced With Fear
 6. Dark Breed
 7. Subconscious Reality
 8. Zeroid-Mechanical Pestilence
 9. All Control Lost
 10. Zygo Maze

Ilium on:

 • Jason Hodges
 • Adam Smith
 • Lord Tim
 • Tim Yatras
 • Kaspar Dahlqvist

Bändi uutisoi viime vuoden marraskuussa, että ruotsalainen kosketinsoittaja Kaspar Dahlqvist on lyöttäytynyt Iliumin riveihin vakituiseksi jäseneksi. Myös entinen Masterplanin ja Helloweenin rumpali Uli Kusch värväytyi joukon jatkoksi. Kosketinsoittaja Dahlqvist on aikaisemmin muusikon uransa aikana vaikuttanut sellaisissa metallibändeissä kuin Dionysus, Stormwind, Treasure Land ja Circle II Circle.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.