Metallimusiikki.net

ilium

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ilium liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ilium. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ilium liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ilium: All Control Lost.

  • Julkaistiin maanantaina 05.11.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 836 kertaa
  • Bändit:

Piirretty Ilum-bändin esikoisalbumin 'Permian Dusk' kansitaide, jossa näkyy muinaisia dinosauruksia, jotka katsovat taivaalta putoavaa kirkasta valopalloa.Kotoisin Newcastlesta

Australialaisen power metallia soittavan Ilium julkaisi vast’ikään netissä tämän erikoisen musiikkivideon kappaleestaan "All Control Lost". Se on osoitus siitä, että aina ei voi onnistua. Itse biisi on hyvin menevä ja rokkaava, mutta musiikkivideossa käytetty videomateriaali ei anna bändistä kovin edustavaa kuvaa. "All Control Lost" kuullaan yhtyeen vuonna 2005 julkaisemalla "Permian Dusk" -albumilla. Bändi on luonut hiljattain uudenkin albumin, nimeltään "Vespertilion", mutta sitä ei ole vielä saatu tuotua ihmisten ilmoille huolimatta siitä, että kiekko on ollut julkaisukunnossa jo kuukausien ajan. Yhtye kertoi elokuun lopussa MySpace-sivuillaan julkaisemassaan tiedotteessa saaneensa huomiota eräältä merkittävältä levy-yhtiöltä, joten "Vespertilion" tullaan julkaisemaan tavalla tai toisella.

Lue koko julkaisu…