Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Inzest: Skinstripped.

 • Julkaistiin torstaina 25.10.2007.
 • Luettu 886 kertaa
 • Bändit:

Neljä mustiin pukeutunutta deathcore-yhtyeen jäsentä seisoo mustaa taustaa vasten valokuvassa, jossa värit ovat pääsääntöisesti tummanruskeaa ja mustaa.Itävallan Innsbrookista

Itävaltalainen äärimmäisen aggressiivista deathcorea räiskivä Inzest tekee tällä “Skinstripped”-musiikkivideollaan sellaista vahingoa ja traumatisoivaa turmiota, että sen katsominen voi johtaa vatsan sisällön voimalliseen poistumiseen suun kautta. Etenkin kun kappaleen loppua kohden mennään. Ei ole kaunis näky. Tämä biisi kuullaan joka tapauksessa bändin uudella albumilla, mikä on nimeltään “Grotesque New World”. Se on Inzestin järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Kiekko julkaistaan ensi vuoden alussa Burnside Recordsin kautta.

“Grotesque New World” -albumin miksasi ja masteroi tuottaja Andy Classen, joka on aikaisemmin tehnyt töitä sellaisille bändeille kuin Dew-Scented, Callenish Circle, Tankard ja Occult, Stage One Studioiden tiloissa. Bändi julkaisi viime vuoden huhtikuussa Burnsiden levitykseen laskemana esikoisalbuminsa, joka on nimetty niinkin herttaisesti kuin “The Sickest of Society”.

“Grotesque New World” -albumin kappaleet:

 1. Grotesque New World
 2. Skinstripped
 3. 1-800 Kill Yourself
 4. Bloodcore
 5. Dead Flesh Rising
 6. Nonhuman Hybrid Level
 7. Mindcrash
 8. Neo Sodom
 9. Lay Down Broken
 10. Subconscious Demise

Inzest on:

 • Markus Wenzel (laulu)
 • Simon Schafferer (kitara)
 • Dominik Steffan (basso)
 • Marco Eller (rummut)
 • Ralph Ammann (syntikat ja taustalaulu)

Yhtye perustettiin vuonna 2004. Pian syntymisensä jälkeen bändi äänitti ja julkaisi seitsemän biisiä kattavan CD-kiekkonsa “The Natural Sound of Violence”. Kyseessä oli underground-tason julkaisu, joka kuitenkin johti levytyssopimuksen saamiseen itävaltalaiselta levy-yhtiö Burnside Recordsilta. Sen jälkeen bändi laski levykauppoihin keväällä 2006 esikoisalbuminsa “The Sickest of Society”.

Bändi on tehnyt nimeään tunnetuksi kotimaassaan voimakkain ja brutaalein live-esiintymisin.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 158 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.