Metallimusiikki.net

inzest

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen inzest liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin inzest. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin inzest liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Inzest: Skinstripped.

  • Julkaistiin torstaina 25.10.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1074 kertaa
  • Bändit:

Neljä mustiin pukeutunutta deathcore-yhtyeen jäsentä seisoo mustaa taustaa vasten valokuvassa, jossa värit ovat pääsääntöisesti tummanruskeaa ja mustaa.Itävallan Innsbrookista

Itävaltalainen äärimmäisen aggressiivista deathcorea räiskivä Inzest (www.inzest-music.at) tekee tällä "Skinstripped"-musiikkivideollaan sellaista vahingoa ja traumatisoivaa turmiota, että sen katsominen voi johtaa vatsan sisällön voimalliseen poistumiseen suun kautta. Etenkin kun kappaleen loppua kohden mennään. Ei ole kaunis näky. Tämä biisi kuullaan joka tapauksessa bändin uudella albumilla, mikä on nimeltään "Grotesque New World". Se on Inzestin järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Kiekko julkaistaan ensi vuoden alussa Burnside Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…