Metallimusiikki.net

Kamelot: The Human Stain.

 • Julkaistiin sunnuntaina 09.09.2007.
 • Luettu 1414 kertaa
 • Bändit:

Kamelotin kitaristin virkaa hoitava Thomas Youngblood poseeraa liekkien ympäröimässä aavemaailmassa, jonka taivas on tumma ja tulinen. Miehellä musta kitara kourissaan, toinen käsi näyttää pirunmerkkiä.Kuvassa Thomas-kitaristi

Power metallia ahkerasti rykivä Kamelot sai hiljattain valmiiksi tämän aavemaisen “The Human Stain” -nimisen musiikkivideonsa. Biisi kuullaan yhtyeen uusimmalla pitkäsoitolle, jolle bändi risti nimeksi “Ghost Opera”. Yhtye julkaisi kiekkonsa USA:ssa 5. kesäkuuta. Se on bändin järjestyksessä kolmas julkaisu SPV/Steamhammer Recordsin kautta. Kamelot äänitti ja miksasi opuksen Gate Studioiden syövereissä ja Pathway Studioiden tiloissa Saksan Wolfsburgissa yhdessä tuottajien Sascha Paethin ja Miron kanssa. Levyn kansitaiteen luomisesta vastasi Mattias Norén yhdessä Alexandra V. Bachin, Liliana Sanchezin ja Derek Goresin kanssa.

Kiekko julkaistiin Saksassa kesäkuun ensimmäisenä päivänä, jonka jälkeen se laskeutui muualle Eurooppaan 4. kesäkuuta.

“Ghost Opera” -albumin kappaleet:

 1. Solitaire
 2. Rule the World
 3. Ghost Opera
 4. The Human Stain
 5. Blücher
 6. Love You to Death
 7. Up Through the Ashes
 8. Mourning Star
 9. Silence of the Darkness
 10. Anthem
 11. EdenEcho
 12. The Pendulous Fall (rajoitetun erikoispainoksen bonuskappale)
 13. Season’s End (Japanin-version bonuskappale)

Albumilta tehtiin ensimmäisenä musiikkivideo kappaleesta “Ghost Opera”, jonka voi käydä katsomassa myös täällä Metallimusiikki.net:in puolella. Kiekko kohtasi ensimmäisen kerran katsojansa bändin MySpace-sivuilla 20. heinäkuuta, mutta sen jälkeen se jouduttiin ottamaan pois ihmisten ilmoilta bändin levy-yhtiön vaatimuksesta. Video kuullaan myös DVD-levyllä, joka kulkee “Ghost Opera” -albumin rajoitetun erikoispainoksen kylkiäisenä.

Kamelot on:

 • Roy Khan (laulu)
 • Thomas Youngblood (kitara)
 • Glenn Barry (basso)
 • Casey Grillo (rummut)
 • Oliver Palotai (kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.