Metallimusiikki.net

kamelot

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kamelot liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kamelot. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kamelot liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Kamelotin vokalistiksi Tommy Karevik

 • Julkaistiin lauantaina 23.06.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1653 kertaa
 • Bändit: ,

Marraskuussa laajan Euroopan-kiertueen soittava metallibändi Kamelot (www.kamelot.com) tiedottaa uuden kappaleen käynnistyvän nyt, kun yhtyeen uudeksi vokalistiksi nimettiin Tommy Karevik. Yhdysvaltalais–saksalainen Kamelot nimittää Karevikia erääksi tärkeimmäksi avaintekijäksi, joka tulee vaikuttamaan bändin seuraavaan studiolevyyn. Thomas Youngblood kertoo Tommy Karevikin olevan 30-vuotias skandinavialainen muusikko, joka tunnetaan parhaiten ruotsalaisen Seventh Wonderin keulahahmona_. Hän ylitti ominaisuuksillaan noin 800 muuta hakijaa. Youngblood muistuttaa, ettei ollut helppoa rankata monia lahjakkaita muusikkoja. Hän toivottaa onnea ja menestystä heille, joita ei tähän virkaan valittu.

Lue koko julkaisu…

Kamelotin laulaja erosi.

 • Julkaistiin lauantaina 23.04.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1853 kertaa
 • Bändit:

Amerikkalainen voimametallibändi Kamelot (www.kamelot.com) on nyt täysin yhdysvaltalaisista jäsenistä koostettu, sillä vokalistina yli vuosikymmenen ajan toiminut Roy Khan päätti erota yhtyeestä. Eroamispäätöksestä tiedotettiin aikaisemmin perjantaina toteamalla, että Khan oli saanut aikaa harkita tätä päätöstä jo pitkään ja nyt kun se on toteutunut, bändi kunnioittaa päätöstä. Khan paljasti eroamisaikeistaan jo torstaina henkilökohtaisessa blogissaan. Perjantaina julkaisemassaan mediatiedotteessa Kamelot varmisti tiedon. Samalla metallibändi ryhtyi hakemaan korvaavaa vokalistia. Roy Khanin eroamiseen vaikutti osittain loppuunpalaminen, joka teki hänelle itselleen jo viime syksynä selväksi, ettei mies voi enää toimia Kamelotissa. Muusikko aikoo nyt viettää entistä enemmän aikaa perheensä kanssa Norjassa ja miettiä rauhassa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Faneille ei haluttu kertoa Khanin eroamisaikeista aikaisemmin osittain sen vuoksi, että yhtye pelkäsi sen vaikuttavan haitallisella tavalla kassavirtaan.

Lue koko julkaisu…

Kamelot: "Poetry for the Poisoned".

 • Julkaistiin torstaina 05.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1849 kertaa
 • Bändit:

"Poetry for the Poisoned" -albumin etukannessa Kamelotin logo yläosassa ja kaksi osittain ihmistä muistuttavaa hahmoa penkillä koristeellista taustaa vasten.Julkaistaan 10.9.2010

Amerikkalainen progressiiviseksi metallibändiksi itseään kutsuva Kamelot (www.kamelot.com) paljasti muutamia tunteja sitten odotetun uuden albumin kansigrafiikan ja lopullisen biisilistan. Heinäkuun alussa Tuska-festivaalin lavalla nähty metallibändi kutsuu uutta albumia nimellä "Poetry for the Poisoned". Se ilmestyy syyskuun ensimmäisellä puoliskolla siten, että eurooppalainen fanikunta saa kiekon käsiin jo 10.9. kun amerikkalainen vasta muutamia päiviä myöhemmin. Kamelot lähtee kiertämään kotimaataan, joka kestää ainakin lokakuulle asti. Yhtye on varmistanut jo siirtyvänsä lisäksi huhtikuussa 2011 keikkailemaan Etelä-Amerikkaan.

Lue koko julkaisu…

Leaves' Eyes ja Kamelot Tampereelle, Helsinkiin.

 • Julkaistiin tiistaina 08.12.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1694 kertaa
 • Bändit: ,

Saksalais-norjalainen metalliyhtye Leaves‘ Eyes (www.leaveseyes.de) on tulossa esiintymään Kamelotin seuralaisena Euroopan-kiertueellaan myös Suomeen. Maalis-huhtikuun ajan kestävä kiertue on Leaves‘ Eyesin laulaja Liv Kristine Espenaes Krullin mukaan odotettava seikkailu juuri sen takia, että edelliset Kamelotin kanssa tehdyt kiertueet osoittautuivat molemmille bändeille menestyksekkäiksi. Kamelotin kanssa keikkaileminen on laulajattarelle suuri kunnia ja iso ilo. Krull hehkuttaa Kamelotin keulahahmo Roy Khanin olevan mahtava persoona ja erinomainen laulaja. Eilen varmistunut kiertue tue bändit esiintymään Helsinkiin ja Tampereelle huhtikuun alussa.

Lue koko julkaisu…

Kamelot Helsinkiin ja Tampereelle.

 • Julkaistiin maanantaina 03.08.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2160 kertaa
 • Bändit:

Viisi mustiin pukeutunutta Kamelotin jäsentä seisoo holvimaisessa tilassa liekehtivien ikkuna-aukkojen edustalla tiiviinä ryhmänä.Yhtyeessä viisi jäsentä

Melodista metallia loihtiva Kamelot (www.kamelot.com) aikoo saapua Suomeen ensi vuoden maaliskuussa käynnistyvän Euroopan-kiertueensa yhteydessä. Eilen sunnuntaina paljastamassaan kiertuesuunnitelmassa bändi varmisti tulevansa Helsingin Nosturiin ja sen jälkeen Tampereen Pakkahuoneelle huhtikuussa 2010. Nyt varmistuneet esiintymiset ovat ensimmäinen osa Kamelotin tulevaa kiertuetta. Lisää keikkapäivämääriä tullaan listaamaan tuonnempana.

Kamelotin keikka Nosturissa koetaan tiistaina 13. huhtikuuta 2010. Ovet avautuvat kello 19 aikaan. Pääsyliput maksavat 27 euroa ja tapahtuma on ikärajaton. Alueella on täysi-iän saavuttaneille rajattu anniskelualue. Lipunmyynti keikalle alkaa 10.8.2009 Tiketin ja Lippupalvelun välityksellä.

Lue koko julkaisu…

Kamelot, Firewind ja Visions Of Atlantis Eurooppaan.

Kamelot-bändin kitaristi tai basisti seisoo harmaata taustaa vasten näyttäen pirunmerkkiä kädellään. Miehen kaulassa roikkuu musta kitara tai sähköbasso. Hänellä mustat pitkät hiukset ja mustat vaatteet.Kamelotin jäsen

Amerikkalainen metallimusiikkia jo vuodesta 1991 hönkinyt Kamelot (www.kamelot.com) uutisoi liittoutuvansa Firewindin sekä power metallia takovan Visions Of Atlantisin kanssa hoitaakseen yhdessä "Ghost Opera European Tour Pt. 2" -kiertueen ensi vuonna. Bändit reissaavat ahkerasti huhti-toukokuussa ympäri Eurooppaa tehden näillä näkymin keikkoja yhteensä 22 konserttia. Kaksi niistä täällä Suomessa! Kamelot ja kumppanit saapuvat ensin Helsinkiin 28. huhtikuuta ja sitten sitä seuraavana päivänä suoraan oululaisen Teatrian esiintymislavalle.

Kamelot-joukkojen perustaja ja kitaristi Thomas Youngblood kommentoi, että "Ghost Opera" -albumin vuoksi soitetut live-esiintymiset ovat tähän mennessä olleet aivan hämmästyttäviä. Fanit ja bändi ovat ikään kuin sulautuneet toisiinsa ja niiden välillä on eräänlainen sukulaisuussuhde. Näitä keikkoja bändi tulee muistelemaan lämpimästi ikuisesti.

Lue koko julkaisu…

Kamelot: The Human Stain.

 • Julkaistiin sunnuntaina 09.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1436 kertaa
 • Bändit:

Kamelotin kitaristin virkaa hoitava Thomas Youngblood poseeraa liekkien ympäröimässä aavemaailmassa, jonka taivas on tumma ja tulinen. Miehellä musta kitara kourissaan, toinen käsi näyttää pirunmerkkiä.Kuvassa Thomas-kitaristi

Power metallia ahkerasti rykivä Kamelot (www.kamelot.com) sai hiljattain valmiiksi tämän aavemaisen "The Human Stain" -nimisen musiikkivideonsa. Biisi kuullaan yhtyeen uusimmalla pitkäsoitolle, jolle bändi risti nimeksi "Ghost Opera". Yhtye julkaisi kiekkonsa USA:ssa 5. kesäkuuta. Se on bändin järjestyksessä kolmas julkaisu SPV/Steamhammer Recordsin kautta. Kamelot äänitti ja miksasi opuksen Gate Studioiden syövereissä ja Pathway Studioiden tiloissa Saksan Wolfsburgissa yhdessä tuottajien Sascha Paethin ja Miron kanssa. Levyn kansitaiteen luomisesta vastasi Mattias Norén yhdessä Alexandra V. Bachin, Liliana Sanchezin ja Derek Goresin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Kamelot-kitaristi uutisoi.

 • Julkaistiin sunnuntaina 01.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1193 kertaa
 • Bändit:

Viisi Kamelot-yhtyeen jäsentä poseeraa jonkinlaisen suuren vanhanaikaisen holvikaarisen kammion edustalla. Taka-alalla neljä mustiin pukeutunutt miestä rivissä, etummaisena kyyristelee bändin johtohahmo, jolla yllään mustat housut ja samanvärinen t-paita.Amerikkalaista heavy metallia

Kamelot (www.kamelot.com) -bändin kitaristi Thomas Youngblood kertoo yhtyeen nettisivuilla hiljattain julkaisemassaan uutisessa kuulumisia bändin viime aikojen tapahtumista. Yhtye palasi äskettäin takaisin Floridasta, jossa Youngbloodin mukaan on aivan liian helteistä tähän vuodenaikaan. Kamelot pitää taukoa seuraavien kymmenen päivän ajan ennen Italiaan lähtöä. Kitaristi kommentoi live-esiintymisten Alankomaissa, Venäjällä ja Espanjassa olleen Kamelotille mahtavia kokemuksia. Mies jatkaa tilittämistä kertomalla ensin missä tunnelmissa bändi saapui Alankomaiden Fields of Rock -festareille.

Lue koko julkaisu…

Kamelot: Ghost Opera.

 • Julkaistiin keskiviikkona 13.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1513 kertaa
 • Bändit:

Viisi mustiin vaatteisiin sonnustautunutta Kamelot-bändin jäsentä seisoo tummasävyisessä ryhmäkuvassa jonkinlaisen lavasteen edessä tai oikean näyttämän esiintymislavalla.Kotoisin Floridasta

Heavy metal -yhtye Kamelot (www.kamelot.com) julkaisi äskettäin uuden musiikkivideon kappaleestaan "Ghost Opera", jonka tekemisestä Metallimusiikki.net uutisoi viime maaliskuussa. Kyseessä on taiteellinen tekele, joka poikkeaa edukseen muista tyypillisistä metallibändien videoista sen kertoman tarinan vuoksi. Itse kappale noudattaa jokseen samanlaista kerrontaa kuin mitä nähdään yhtyeen aikaisemmin julkaisemalla musiikkivideolla kappaleesta "March of Mephisto", jossa muuten käy vierailemassa norjalaisen Dimmu Borgirin keulahahmo Shagrath.

Tämä kappale kuullaan bändin uudella albumilla, joka kantaa nimeä "Ghost Opera". Kiekko julkaistiin kuluvan kuukauden alussa USA:ssa ja Euroopassa.

Lue koko julkaisu…

Kamelot: "Ghost Opera".

 • Julkaistiin tiistaina 27.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1522 kertaa
 • Bändit:

Kamelot-yhtyeen jäsenet seisovat jonkinlaisen rautaristikon tai muun koristeellisen seinän edessä. Lattiolla on sumua tai savua. Miehillä yllään mustat nahka-asut. Kuvassa neljä miestä, joista lähes kaikilla on pitkät hiukset.Yhdysvaltojen suunnasta saapuva metalliryhmä Kamelot (www.kamelot.com) jatkaa siitä mihin bändi jäi "The Black Halo" -albumillaan — vuorossa on usui pitkäsoitto, minkä nimeksi on ristitty "Ghost Opera". Se julkaistaan Euroopassa kesäkuun 4. päivä, mutta Saksassa jo muutama päivä aikaisemmin. USA:n suunnassa riekale ilmestyy levykauppoihin myös kesällä, kesäkuun 5. "Ghost Opera" on Kamelotin kolmas täyspitkä julkaisu SPV/Steamhammer Recordsin kautta.

Bändin edellisen albumin soittolistalta löytyvästä "March of Mephisto" -kappaleesta on tehty musiikkivideo, minkä voi käydä tarkastamassa täällä Metallimusiikki.net:in puolella. Videoleikkeellä nähdään & kuullaan vierailevana ärjyjänä Dimmu Borgir -yhtyeen keulahahmo, Shagrath.

Lue koko julkaisu…

Kamelot: March of Mephisto.

 • Julkaistiin tiistaina 27.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1508 kertaa
 • Bändit:

Kamelot-bänidn jäsenet seisovat keskellä tummaa ja pilvistä taivasta. Etummaisena mies, joka ojentelee käsiään ja yrittää näyttää ilkeältä.Amerikkalainen metallibändi Kamelot (www.kamelot.com) teki "March of Mephisto" -biisistään tämän visuaalisesti erittäin näyttävän musiikkivideon, jossa käy vierailemassa itse Dimmu Borgirin Shagrath_. Kyseinen biisi kuullaan Kamelotin vuonna 2005 julkaisemalla "The Black Halo" -albumilla. Levyllä käy vierailemassa Shagrathin lisäksi Epican Simone Simons ja Stratovariuksen Jens Johansson.

Bändi perustettiin vuonna 1993 ja vuotta myöhemmin se sai solmittua levytyssopimuksen Noise Recordsin kanssa. Ensimmäisen pitkäsoittonsa, minkä nimi on "Eternity", Kamelot julkaisi vuoden 1995 puolella. Pari vuotta debyyttialbumin ilmestymisen jälkeen yhtyeen kaksi jäsenistä päätti erota — miehet kuitenkin korvattiin lyhyellä viivellä.

Lue koko julkaisu…

Tuska tiedottaa — Kamelot ja Leave's Eyes toukokuussa Suomeen.

 • Julkaistiin torstaina 14.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1424 kertaa
 • Bändit: ,

Tuska-Festivaali tarjoaa oman panoksensa Euroviisujen kyllästämän Helsingin kulttuuritarjontaan toukokuun alussa, kun Kamelot ja Leaves’ Eyes saapuvat Tavastialle tiistaina 8.5. Seuraavana päivänä yhtyeet viihdyttävät Tampereen Pakkahuoneella Sauna Open Air:in isännöimänä.

Lue koko julkaisu…