Metallimusiikki.net

Kotipelto: Serenity.

Demonimainen olento, jolla punainen rönsyilevä mekko, seisoo luolamaisessa tilassa, jonka ääripäästä hohkaa kirkasta vaaleaa valoa. Olennolla on ihmisen hahmo ja se muistuttaa hieman kaukaisena seisovaa elotonta puuta, jonka oksat kiemurtelevat ja kaartel"Serenity"-albumin kansitaide

Kotipelto julkaisi hiljattain musiikkivideon uuden “Serenity”-albuminsa nimikkobiisistä. Videon ilmestymisestä uutisoitiin ensimmäisen kerran bändin virallisilla nettisivuilla eilen 29. helmikuuta. Kotipelto tiedotti kuvanneensa pari live-esiintymistä Etelä-Amerikassa, jossa bändi keikkaili viime vuoden syyskuussa. “Serenity”-kappaleen videoleikkeet nauhoitettiin Argentiinan Buenos Airesissa.

“Serenity” on bändin järjestyksessä kolmas albumi. Se kipusi ilmestyttyään täällä Suomessa albumilistan sijalle n:o 8. Levy julkaistiin Euroopassa AFM Recordsin kautta. Se äänitettiin helsinkiläisen Sonic Pump Studioiden tiloissa ja miksattiin Mikko Karmilan taivavien käsien avustuksella. Myös pitkäsoitolta tammikuussa 2007 lohkaistu single kappaleesta “Sleep Well” sijottui aikoinaan hyvin Suomen sinkkulistalla. Biisi on tullut tutuksi myös kotimaisesta Vares 2 -elokuvasta, jonka soundtrackilla kipaletta kuullaan. Musiikkivideokin kuvattiin kappaleesta “Sleep Well“.

Kotipelto on nimensä mukaisesti Timo Kotipellon musiikkiprojekti. Kotipeltohan on tuttu mies power metallia hönkivästä Stratovarius-yhtyeestä.

Tämän “Serenity”-musiikkivideon kuvamateriaali taltioitiin Buenos Airesissa 29. syyskuuta edellisenä vuonna. Video on noin 3 minuutin ja 40 sekunnin pituinen taidonnäyte Kotipellon timantiksi kehittyneestä lauluäänestä.

“Serenity”-albumin kappaleet:

 1. Once upon a Time
 2. Sleep Well
 3. Serenity
 4. City of Mysteries
 5. King Anti-Midas
 6. Angels Will Cry
 7. After the Rain
 8. Mr. Know-It-All
 9. Dreams and Reality
 10. Last Defender

Kotipelto esiintyy:

 • 7. maaliskuuta 2008: Atarfe Vega Rock (Granada, Espanja)
 • 15. maaliskuuta 2008: Tavastia (Helsinki, paikalla myös Ancara)
 • 21. maaliskuuta 2008: Ravintola Duuni (Seinäjoki, paikalla myös Ancara)

Kotipelto on:

 • Timo Kotipelto (laulu)
 • Lauri Porra (basso)
 • Tuomas Wainölä (kitarat)
 • Janne Wirman (koskettimet)
 • Mirka Rantanen (rummut)

Kotipelto on Timo Kotipellon sivubändi. Mies liittyi Stratovariukseen kesällä 1994, jolloin bändi oli jo äänittämässä “Fourth Dimension” -albumia. Kotipellon ensimmäinen sooloalbumi on vuonna 2002 julkaistu “Waiting for the Dawn”. Sitä seurasi vuoden 2004 puolella “Coldness”-niminen pitkäsoitto.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.