Metallimusiikki.net

kotipelto

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kotipelto liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kotipelto. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kotipelto liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Solution .45 erotti kosketinsoittajansa.

  • Julkaistiin sunnuntaina 24.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2401 kertaa
  • Bändit: ,

Vuonna 2007 perustettu ruotsalainen Solution .45 uutisoi eilen lauantaina, ettei kosketinsoittaja Mikko Härkin enää ole yhtyeen jäsen. Kosketinsoittan virkaa toimittanut muusikko, joka on nähty myös Kotipelto-yhtyeen kokoonpanossa, ei kyennyt antamaan Solution .45:lle kylliksi aikaa, joten bändi päätti yhteistyön siihen halutessaan virkaa hoitavan sellaisen jäsenen, joka pystyy sitoutumaan kokopäiväiseen bändiprojektiin. Mikon soitantaa kuullaan yhtyeen uusimmalla pitkäsoitolla, mutta Solution .45 kokee hänet enemmänkin vierailevaksi muusikoksi kuin bändin jäseneksi. Yhtye ei ole toistaiseksi suunnitellut miten se tulee jatkamaan uraansa vastaisuudessa — kosketinsoittajan vakanssia ei ole laitettu haettavaksi. Ryhmä vihjaa saattavansa vastaisuudessakin käyttää Härkiniä yhtyeen keikkakokoonpanon jäsenenä.

Lue koko julkaisu…

Kotipelto: Serenity.

  • Julkaistiin lauantaina 01.03.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1481 kertaa
  • Bändit: ,

Demonimainen olento, jolla punainen rönsyilevä mekko, seisoo luolamaisessa tilassa, jonka ääripäästä hohkaa kirkasta vaaleaa valoa. Olennolla on ihmisen hahmo ja se muistuttaa hieman kaukaisena seisovaa elotonta puuta, jonka oksat kiemurtelevat ja kaartel"Serenity"-albumin kansitaide

Kotipelto (www.kotipelto.com) julkaisi hiljattain musiikkivideon uuden "Serenity"-albuminsa nimikkobiisistä. Videon ilmestymisestä uutisoitiin ensimmäisen kerran bändin virallisilla nettisivuilla eilen 29. helmikuuta. Kotipelto tiedotti kuvanneensa pari live-esiintymistä Etelä-Amerikassa, jossa bändi keikkaili viime vuoden syyskuussa. "Serenity"-kappaleen videoleikkeet nauhoitettiin Argentiinan Buenos Airesissa.

"Serenity" on bändin järjestyksessä kolmas albumi. Se kipusi ilmestyttyään täällä Suomessa albumilistan sijalle n:o 8. Levy julkaistiin Euroopassa AFM Recordsin kautta. Se äänitettiin helsinkiläisen Sonic Pump Studioiden tiloissa ja miksattiin Mikko Karmilan taivavien käsien avustuksella. Myös pitkäsoitolta tammikuussa 2007 lohkaistu single kappaleesta "Sleep Well" sijottui aikoinaan hyvin Suomen sinkkulistalla. Biisi on tullut tutuksi myös kotimaisesta Vares 2 -elokuvasta, jonka soundtrackilla kipaletta kuullaan. Musiikkivideokin kuvattiin kappaleesta "Sleep Well".

Kotipelto on nimensä mukaisesti Timo Kotipellon musiikkiprojekti. Kotipeltohan on tuttu mies power metallia hönkivästä Stratovarius-yhtyeestä.

Lue koko julkaisu…