Metallimusiikki.net

Machine Head: Fuck It All.

 • Julkaistiin lauantaina 15.03.2008.
 • Luettu 1311 kertaa
 • Bändit:

Kaliforniassa vuonna 1992 perustetty hevimetallibändi Machine Head hemmottelee fanejaan julkaistuaan ultraharvinaisen musiikkivideon demoasteisesta kappaleesta “Fuck It All”. Biisi tunnetaan myös nimellä “Block”. Kappaleesta kuvattiin musiikkivideo joskus vuoden 1993 aikoihin, eli jo ennen kuin Machine Head sai levytyssopimuksen Roadrunner Recordsilta. Videoleikkeen ohjasi Metallian Productionsin joukoissa töitä tehnyt Jerry Allen. Se julkaistiin aikoinaan Tales from the Pit -musiikkilehdessä.

Tässä hyvin harvinaisessa ja ilmeisesti Machine Headin uran ensimmäisessä musiikkivideossa soittaa rumpuja Tony Costanza, joka korvattiin myöhemmin Chris Contosilla, joka äänitti bändin kanssa sen klassikoksi muodostuneen debyyttialbumin “Burn My Eyes”.

Machine Head niitti ensimmäisen kerran menestystä Grammy-nimityksen saatuaan kappaleensa “Aesthetics of Hate” johdosta vuoden 2007 maaliskuussa. Biisi kuullaan kritiikkiä saaneella “The Blackening” -albumilla. Edellä mainittu kappale sai Grammy-gaalassa nimityksen kategoriaan “Paras Metalliperformanssi”, mutta ei kuitenkaan voittanut sitä. Sarjan voittajaksi ylsi thrash metal -mörssäri Slayer biisillään “The Final Six”.

“Burn My Eyes” on Kalifornian Oaklandissa perustetun Machine Headin esikoisalbumi. Se on teemaltaan voimakkaasti painottunut yhteiskunnan ongelmiin. Albumista on muodostunut hiljattain jatkuvasti kovaa kysyntää saava klassikkoalbumi. Se on ollut jo kauan Roadrunner Records -levymerkin kysytyimpien lättyjen joukossa. Se oli myös vuosien ajan myydyin RR:n albumi, kunnes vuonna 1999 Slipknotin debyyttialbumi “Slipknot” vei voiton Machine Headista.

“Burn My Eyes” -albumin kappaleet:

 1. Davidian
 2. Old
 3. A Thousand Lies
 4. None But My Own
 5. The Rage to Overcome
 6. Death Church
 7. A Nation on Fire
 8. Blood for Blood
 9. I’m Your God Now
 10. Real Eyes, Realize, Real Lies
 11. Block (eli Fuck It All)
 12. Alan’s on Fire” (Poison Idea -cover, digipak-version bonuskappale)

Machine Head on:

 • Robert Flynn (laulu ja kitara)
 • Phil Demmel (kitara)
 • Adam Duce (basso ja taustalaulu)
 • Dave McClain (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.