Metallimusiikki.net

machine head

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen machine head liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin machine head. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin machine head liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metallica Sonisphere-festivaalissa 2012!

Metallica esiintymässä Sonispheressa vuonna 2012. Kuva: Susanna Honkasalo.Kuva: Susanna Honkasalo

Maanantaina 4.6. oli taas aika suuren Sonisphere-festivaalin rantautua Suomeen ja Helsinkiin. Tällä kertaa oli yleisömagneetiksi saatu itse metallin kuningasnimiin kuuluva Metallica! Lämmittelijöiksi oli buukattu Ghost, Gojira, Hardcore Superstar, Amorphis ja Machine Head. Soittopaikaksi oli valittu Kalasataman jättimäinen kenttä, joka täyttyikin varsin mukavasti, 47 000 katsojan kansoittaessa lavanedustan. Kokonaisuutena konsertti oli imuroinut enemmän keski-ikäistyvää raskaan rockin ystävää, kuin varsinaista metallinuorisoa. Säiden jumalat suosivat konserttia, eikä onneksi sadetta saatu. Lämmittelybändit hoitivat hommansa kunnolla, ja esimerkiksi Amorphis ja Machine Head saivat melkoista vellontaa ja huutoa aikaan yleisössä. Kuitenkin oli selvää ketä tänne oli tultu katsomaan. Hiukan yllättävästi Metallica antoi odottaa itseään peräti puoli tuntia ilmoitetusta keikan alkamisajasta. Lopulta kuitenkin aloitusmusiikki alkoi kaikua, ja videoscreenit elää, tykittäen yleisön silmille otteita Sergio Leonen kuuluisasta Dollaritrilogia. Oli aika aloittaa bailaus!

Lue koko julkaisu…

Machine Head Tampereelle ja Helsinkiin.

  • Julkaistiin torstaina 23.06.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1079 kertaa
  • Bändit:

Yhdysvaltalainen heviryhmittymä Machine Head (www.machinehead1.com) kertoo lähtevänsä syksymmällä kiertämään Eurooppaa kunhan keikkaputki Yhdysvaltain ja Australian maaperällä on viety pois päiväjärjestyksestä. Juuri uuden "Locust"-singlen julkaissut Machine Head saapuu tänne Suomeenkin marraskuun alussa Norjasta starttaavalla kiertueellaan. Kiertue tunnetaan nimellä "The Eight Plague Tour". Sen tukijoukkoina nähdään Bring Me the Horizon, Darkest Hour ja Devildriver. Ainakin vuoden loppuun asti ulottuva keikkaputki saattaa bändiryhmän Suomessa ensin Tampereen Sorsapuistosaliin 5.11. ja seuraavana päivänä bändi nähdään Helsingin The Circuksen lavalla. Bändi täydentää vielä kiertuesuunnitelmiaan.

Lue koko julkaisu…

Machine Head: Fuck It All.

  • Julkaistiin lauantaina 15.03.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1307 kertaa
  • Bändit:

Kaliforniassa vuonna 1992 perustetty hevimetallibändi Machine Head (www.machinehead1.com) hemmottelee fanejaan julkaistuaan ultraharvinaisen musiikkivideon demoasteisesta kappaleesta "Fuck It All". Biisi tunnetaan myös nimellä "Block". Kappaleesta kuvattiin musiikkivideo joskus vuoden 1993 aikoihin, eli jo ennen kuin Machine Head sai levytyssopimuksen Roadrunner Recordsilta. Videoleikkeen ohjasi Metallian Productionsin joukoissa töitä tehnyt Jerry Allen. Se julkaistiin aikoinaan Tales from the Pit -musiikkilehdessä.

Tässä hyvin harvinaisessa ja ilmeisesti Machine Headin uran ensimmäisessä musiikkivideossa soittaa rumpuja Tony Costanza, joka korvattiin myöhemmin Chris Contosilla, joka äänitti bändin kanssa sen klassikoksi muodostuneen debyyttialbumin "Burn My Eyes".

Lue koko julkaisu…