Metallimusiikki.net

ghost

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ghost liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ghost. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ghost liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ghost: "Infestissumam"

  • Julkaistiin lauantaina 30.03.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1705 kertaa
  • Bändit:

"Infestissumam"-albumin kannessa piirros häijynnäköisestä ihimisolennosta, joka levittelee käsiään maassa piehtaroivan sikaolennon takana. Kuvan yläosassa Ghost-logo.Julkaistaan 16.4.2013

Ruotsalainen Ghost, joka joutuu käyttämään Yhdysvaltojen alueella nimestään muunnosta Ghost B.C., tuo 16. huhtikuuta esiin seuraavan studiolevynsä. Albumin nimi on "Infestissumam". Kakkosalbumi sisältää tasan 10 biisiä. Yksi niistä esitettiin tammikuussa Ruotsissa SVT-televisiokanavalla, kun Ghost pääsi osallistumaan Göteborgissa järjestettyyn Scandinaviumiin. Viime päivinä Ghost on nähty kiertämässä Iso-Britannian esiintymislavoja. Loppuvuodesta 2010 yhtyeeltä ilmestyi debyyttialbumi "Opus Eponymous". Uuden albumin julkaisua jouduttiin netissä kiertävien huhujen mukaan lykkäämään kahdella viikolla, koska levyjen painotalot eivät suostuneet tulostamaan CD-versiolle suunniteltua grafiikkaa.

Lue koko julkaisu…

Metallica Sonisphere-festivaalissa 2012!

Metallica esiintymässä Sonispheressa vuonna 2012. Kuva: Susanna Honkasalo.Kuva: Susanna Honkasalo

Maanantaina 4.6. oli taas aika suuren Sonisphere-festivaalin rantautua Suomeen ja Helsinkiin. Tällä kertaa oli yleisömagneetiksi saatu itse metallin kuningasnimiin kuuluva Metallica! Lämmittelijöiksi oli buukattu Ghost, Gojira, Hardcore Superstar, Amorphis ja Machine Head. Soittopaikaksi oli valittu Kalasataman jättimäinen kenttä, joka täyttyikin varsin mukavasti, 47 000 katsojan kansoittaessa lavanedustan. Kokonaisuutena konsertti oli imuroinut enemmän keski-ikäistyvää raskaan rockin ystävää, kuin varsinaista metallinuorisoa. Säiden jumalat suosivat konserttia, eikä onneksi sadetta saatu. Lämmittelybändit hoitivat hommansa kunnolla, ja esimerkiksi Amorphis ja Machine Head saivat melkoista vellontaa ja huutoa aikaan yleisössä. Kuitenkin oli selvää ketä tänne oli tultu katsomaan. Hiukan yllättävästi Metallica antoi odottaa itseään peräti puoli tuntia ilmoitetusta keikan alkamisajasta. Lopulta kuitenkin aloitusmusiikki alkoi kaikua, ja videoscreenit elää, tykittäen yleisön silmille otteita Sergio Leonen kuuluisasta Dollaritrilogia. Oli aika aloittaa bailaus!

Lue koko julkaisu…