Metallimusiikki.net

Magica: Entangled.

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.11.2007.
 • Luettu 1054 kertaa
 • Bändit:

Kuusipäisen Magican joukot seisovat harmahtavaa taustaa vasten tiiviissä rivissä. Kuvassa viisi miestä ja yksi nainen. He ovat pukeutuneet mustiin vaatteisiin. Etualalla keskimmäisenä seisoo mustaan t–paitaan pukeutunut pitkähiuksinen hevari, jolla Melodista power metallia

Romanialainen naisvetoinen Magica julkaisi hiljattain tuoreimman musiikkivideonsa netissä. Se on kappaleesta “Entangled”. Biisi kuullaan yhtyeen uran järjestyksessä kolmannella ja tuoreimmalla albumilla, mikä on nimeltään “Hereafter”. Se julkaistiin 19. lokakuuta AFM Recordsin kautta. Kiekon kansitaiteesta vastaa Jean Pascal Fournier. Kyseinen mies on hankkinut kannuksensa metallibändien graafikkona tekemällä aikaisemmin töitä mm. sellaisille yhtyeille kuin Edguy ja Avantasia.

“Hereafter” on seuraaja Magican vuonna 2004 Underclass Musicin kautta ihmisten ilmoille tuomalle “Lightseeker”-pitkäsoitolle.

“Hereafter”-albumin kappaleet:

 1. All Waters Have The Colour Of Drowning
 2. Turn To Stone
 3. Through Wine
 4. No Matter What
 5. Entangled
 6. This Is Who I Am
 7. Weight Of The World
 8. Energy For The Gods
 9. Shallow Grave
 10. I Remember A Day
 11. Into Silence
 12. Endless [digipack bonus]
 13. Vrajitoarea Cea Rea [digipack bonus]

Magica on:

 • Ana Mladinovici (laulu)
 • Bogdan Costea (kitara)
 • Emi Burcea (kitara)
 • Vali Zechiu (basso)
 • Cristi Birla (rummut)
 • 6 Fingers (koskettimet)

Bändi perustettiin helmikuussa 2002 Bogdan “Bat” Costean sooloprojektina. Mies halusi luoda sellaista musiikkia josta itse tykkää — yhdistää heavy metallin ja melodisen rokin. Magican ensimmäinen vakiintunut kokoonpano käsitti kitaristi Bogdanin ja laulaja Ana Mladinovicin lisäksi basisti Valentin “IngerAlb” Zechiun. Viimeksi mainittu on vaikuttanut aikoinaan Web-nimisessä yhtyeessä ja hän on myös takapiruna Inger de Fierin ja Telurican joukoissa.

Bändin kosketinsoittajaksi lyöttäytyi kesällä 2003 mies, joka kutsuu itseään nimellä 6 Fingers.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.