Metallimusiikki.net

magica

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen magica liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin magica. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin magica liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Magica: "Center of the Great Unknown"

 • Julkaistiin torstaina 30.08.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 908 kertaa
 • Bändit:

"Center of the Great Unknown" -albumin etukannessa futuristinen piirros meren rannasta, jota vasten omalaatuisia pilvenpiirtäjiä, merihirviöitä ja laivoja.Julkaistaan 12.10.2012

Naisvetoinen voimametalliyhtye Magica (www.metalmagica.ro) aikoo tuoda kahden vuoden levytystauon jälkeen kuunneltavaksi kuudennen albuminsa, lokakuun 12. päivä ilmestyvän "Center of the Great Unknown" -levynsä. Se on seuraaja toukokuussa 2010 julkaistulle "Dark Diary" -kiekolle. Romaniasta kotoisin oleva yhtye kertoi maanantaina uutukaisäänitteen perustuvan erilaisiin kirjallisiin teoksiin ja oikealla puolen näkyvän kansitaiteen olevan Claudio Bergaminin toteuttama. Albumin miksaaminen ja masteroiminen päättyi toukokuussa. Ne vaiheet hoiti Sebastian Seeb Levermann. Magica kertoo faniensa voivan tälläkin kertaa kuulla monipuolista ja voimakasta metallia, jota Ana Mladinovicin lauluääni ja Bogdan Costean kitarointi tähdittävät.

Lue koko julkaisu…

Magica: Entangled.

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1080 kertaa
 • Bändit:

Kuusipäisen Magican joukot seisovat harmahtavaa taustaa vasten tiiviissä rivissä. Kuvassa viisi miestä ja yksi nainen. He ovat pukeutuneet mustiin vaatteisiin. Etualalla keskimmäisenä seisoo mustaan t–paitaan pukeutunut pitkähiuksinen hevari, jolla Melodista power metallia

Romanialainen naisvetoinen Magica (www.magicaband.com) julkaisi hiljattain tuoreimman musiikkivideonsa netissä. Se on kappaleesta "Entangled". Biisi kuullaan yhtyeen uran järjestyksessä kolmannella ja tuoreimmalla albumilla, mikä on nimeltään "Hereafter". Se julkaistiin 19. lokakuuta AFM Recordsin kautta. Kiekon kansitaiteesta vastaa Jean Pascal Fournier. Kyseinen mies on hankkinut kannuksensa metallibändien graafikkona tekemällä aikaisemmin töitä mm. sellaisille yhtyeille kuin Edguy ja Avantasia.

"Hereafter" on seuraaja Magican vuonna 2004 Underclass Musicin kautta ihmisten ilmoille tuomalle "Lightseeker"-pitkäsoitolle.

Lue koko julkaisu…

Magica: All Waters Have the Colour of Drowning.

 • Julkaistiin sunnuntaina 05.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 977 kertaa
 • Bändit:

Viisi miestä ja yksi nainen. Kaikilla mustat vaatteet yllään. Tämä on Magica-bändi. He seisovat rivissä vaaleahkoa taustaa vasten. Kaikilla, paitsi yhdellä, miehistä pitkät hiukset. Naisella kaulassaan medaljonkimainen koru.Perustettu helmikuussa 2002

Naisvetoinen romanialaisbändi Magica (www.magicaband.com) mättää oikein ylvästä ja menevää sinfonista metallia tällä "Moonlight"-nimisellä biisillään, joka muistuttaa ajoittain mm. kotimaista Nightwishia. Erittäin suositeltava musiikkivideo heille, joita heleä naislaulajan ääni viehättää ja joihin kitaratilutus vetoaa.

Bändin uran järjestyksessä kolmas albumi, nimeltään "Hereafter, on tarkoitus julkaista AFM Recordsin kanssa lokakuun 19. päivä. Kiekon kansitaiteen suunnitteli Jean Pascal Fournier, joka on aikaisemmin tehnyt samoissa merkeissä grafiikkaa ainakin Avantasialle ja Edguylle. Yhtyeen tällä hetkellä tuorein pitkäsoitto on vuonna 2004 julkaistu "Lightseeker". Se ilmestyi Underclass Musicin kautta.

Lue koko julkaisu…