Metallimusiikki.net

My Dying Bride: Bring Me Victory.

 • Julkaistiin lauantaina 10.10.2009.
 • Luettu 2002 kertaa
 • Bändit:

My Dying Briden EP-äänitteen "Bring Me Victory" kannessa näkyy harmaasävyinen maisema, jossa suuri valtaistuinta muistuttava tuoli tyhjyyden keskellä. Kuvan yläosassa penkin selkänojan päällä yhtyeen nimi valkoisella värillä ja versaalilla Times New RomanJulkaistaan 26.10.2009

Saarivaltio Iso-Britannian alueella toimiva My Dying Bride julkaisi äskettäin tämän musiikkivideonsa biisiin “Bring Me Victory”. Se on nimikkokappale EP-levylle, joka aiotaan julkaista ranskalaisen Peaceville Recordsin kautta noin kahden viikon kuluttua. “Bring Me Victory” nauhoitettiin yhtyeen kotimaassa sijaitsevan Manchesterin pitäjässä Futureworksin studiolla. Äänityspaikassa purkitettiin yhteensä kolme biisiä, joista yksi on sen nimikkokappale, toinen The Swansin cover ja kolmas on tulkinta vanhasta folk-laulusta. Bändin mukaan EP:llä kuultava biisi “Scarborough Fair” on alunperin vanha englantilainen folk-laulu, mutta sen teki suurelle yleisölle alunperin tutuksi Simon & Garfunkel vuonna 1966. My Dying Briden metalliversio samasta biisistä tarjoaa kaksi uutta laulaja Aaron Stainthorpen säveltämää säkeistöä.

EP:llä kuultava kappale “Scarborough Fair” on doom metallin genreen kuuluva versio kansanlaulusta, mutta kappaleen alkuperää on tahdottu kunnioittaa sälyttämällä siihen viuluja ja kitarointia. Levylle ahdettu tulkinta The Swansin kappaleesta “Failure” on yhtyeen puheiden mukaan ollut bändin suosikkeja jo pitkään. Oli vain ajan kysymys koska kappale päättyisi levylle.

Metallibändi soittaa tämän vuoden Hellfire Festivalin lavalla Britannian Birminghamissa. Tapahtumaa vietetään marraskuun 6.–8. päivä. Tämä on toistaiseksi yhtyeen ainoa esiintyminen yleisön edessä. Festivaalissa konsertoi MDB:n lisäksi Katatonia, Anvil, October File, Saxon ja goottihenkisempi Fields Of The Nephilim, sekä Cancer Bats, Electric Eel Shock ja Malefice.

“Bring Me Victory” -EP:n kappaleet:

 1. Bring Me Victory
 2. Scarborough Fair
 3. Failure (The Swans -cover)
 4. Vast Choirs (live at Graspop Metal Meeting 2008)

My Dying Briden toistaiseksi uusin albumi on maaliskuussa julkaistu “For Lies I Sire“. Se on seuraaja kolmisen vuotta sitten esiin tuodulle “A Line of Deathless Kings” -kiekolle.

My Dying Bride on:

 • Aaron (laulu)
 • Andrew (kitara)
 • Hamish (kitara)
 • Lena (basso)
 • Dan (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.