Metallimusiikki.net

Noctem: The Arrival of the False Gods.

 • Julkaistiin torstaina 01.12.2011.
 • Luettu 858 kertaa
 • Bändit:

Tumma, hyvin yksitiskohtainen piirros jonkinlaisesta rattaistosta, jossa lihaa ja verta ja raudan kappaleita.Julkaistiin 13.6.2011

Espanjalainen Noctem julkaisi uusimmalta "Oblivion"-albumiltaan tämän musiikkivideon, jolla nähtävä videoaineisto on nauhoitettu bändin live-esiintymisestä. "The Arrival of the False God" on bändin mukaan epäilemättä Noctemin raskain ja nopein biisi, jonka se on ikinä tehnyt. Terävillä kitarariffeillä ja 240 lyönnillä minuutissa mässäilevä raita edustaa hyvin sitä energisyyttä, jota bändi tarjoaa keikoillaan. Tämän viisiminuuttisen videon ohjasi Henry Menacho Sangama. Videolla nähtävää meininkiä tullaan näkemään Suomessakin, kun yhtye saapuu viikon päästä Suomen-kiertueelle. Noctem soittaa Helsingissä, Porvoossa, Kokkolassa ja Turussa yhdessä kotimaisen Coprolithin kanssa.

Yhtye solmi aikaisemmin kuluvana vuonna levytyssopimuksen Pohjois-Amerikan markkinoita varten. Bändin uusimman "Oblivion"-albumin julkaisi yhdysvaltalaiselle ja kanadalaiselle fanikunnalle Metal Blade Records. Black metal -bändin tuorein teos ilmestyi lokakuun lopussa Pohjois-Amerikassa ja 13. kesäkuuta täällä Euroopassa. Se on bändin järjestyksessä toinen pitkäsoitto ja järjestyksessä toinen osa levytrilogiasta. Albumin kappaleet käsittelevät erityisesti mayaintiaanien kulttuuria ja espanjalaisten sille aiheuttamaa tuhoa sekä kristinuskon levittämistä Mesoamerikkaan.

"Oblivion"-albumin kappaleet:

 1. Popol Vuh
 2. The arrival of the false gods
 3. Universal disorder
 4. Abnegation and brutality
 5. Invictus
 6. Sons of Hun-vucub
 7. Seeking the ruin of souls
 8. Unredemption
 9. Q’uma’rka’aa’j
 10. A borning winged snake
 11. Oblivion

Noctem on:

 • Beleth (laulu)
 • Exo (kitarat)
 • Helion (kitarat)
 • Ul (basso)
 • Darko (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.