Metallimusiikki.net

Primal Fear: Bad Guys Wear Black.

 • Julkaistiin tiistaina 06.12.2011.
 • Luettu 1040 kertaa
 • Bändit:

"Unbreakable"-albumin etukannessa kotka tai haukka levittää siipiään suuren monsterin edessä. Kuvan yläosassa Primal Fear -logo.Julkaistaan 20.1.2012

Saksalainen power metallia takova Primal Fear laittoi eilen nettiin katsottavaksi uuden singlebiisiin "Bad Guys Wear Black" kuvatun musiikkivideon. Sinkku on esimakua 20. tammikuuta 2012 julkaistavalta studioalbumilta "Unbreakable". Uusi musiikkivideo on 3,5 minuutin pituinen rokkiviisu, joka kuvattiin Saksan Nürnbergissä. Videon taustalla kuultava kappale äänitettiin aikaisemmin kuluvana vuonna House of Music -studioilla yhdessä tuottaja Mat Sinnerin ja ääniteknikko Achim Köhlerin kanssa. Sinner on tuottajan lisäksi Primal Fearin bassokitaristi. "Bad Guys Wear Black" on ainoastaan digitaalisesti julkaistu single. Sen bonusbiisinä kuullaan "Metal Nation". Se sisältyy albumin soittolistalle.

"Unbreakable" sisältää Primaal Fearin uran voimakkaimman bändikokoonpanon luomaa materiaalia, klassista ja raikasta riffittelyä esimerkiksi biiseissä "Strike" ja "Give ‘Em Hell", sekä nopeita ralleja kuten biisissä "And There Was Silence". Tiedotteessa muistutetaan uuden albumin olevan edeltäjäänsä vähemmän kokeellinen ja perinteisempi rock-rykäisy.

Primal Fearin laulajan Ralf Scheepersin mukaan albumista suunniteltiin tehtävän faneja varten karkeilla riffeillä, rääyntävokaaleilla ja hyvillä melodioilla täytetty teos. Scheepersin mukaan tämä levy on paluu bändin musiikillisille juurille. Hän uskoo Primal Fearin fanien tykästyvän levyyn, sillä se on todellinen moshausalbumi.

"Unbreakable"-albumin kappaleet:

 1. Unbreakable (Part 1)
 2. Strike
 3. Give ‘Em Hell
 4. Bad Guys Wear Black
 5. And There Was Silence
 6. Metal Nation
 7. Where Angels Die
 8. Unbreakable (Part 2)
 9. Marching Again
 10. Born Again
 11. Blaze Of Glory
 12. Conviction
 13. Night Of The Jumps (bonuskappale)
 14. Bad Guys Wear Black (musiikkivideo)

Primal Fear on:

 • Ralf Scheepers (laulu)
 • Magnus Karlsson (kitarat)
 • Alexander Beyrodt (kitarat)
 • Mat Sinner (basso ja laulu)
 • Randy Black (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.