Metallimusiikki.net

Our Survival Depends On Us: Breathe.

Mustavalkoinen valokuva neljästä parrakkaasta ja karvaisesta miehestä, jotka seisovat rivissä ulkoilmassa. Kolmella pitkät mustat hiukset, mutta yhdellä kalju pää ja valkoinen hihaton paita yllään. He näyttävät häijyiltä.Laahaavaa metallia

Nimihirviöitä ahkerasti viljelevä Out Survival Depends On Us on Itävallan Salzburgissa majaileva metallibändi. Se tarjoaa doom/sludge metallia tälläkin musiikkivideollaan, mikä on kappaleesta “Breathe” riipaistu versio. Videoleikkeen ohjasi Martin Dimitz. Biisi kuullaan yhtyeen uudella albumilla, joka julkaistiin vuoden 2005 huhtikuussa vain vinyyliversiona. Kiekko on valkoista vinyyliä ja siitä painettiin 500 kappaleen käsin numeroitu läjä.

Bändi työstää tällä hetkellä uutta musiikkimateriaalia. Tavoitteena on saada kylliksi metallia mini-CD:tä varten. Kiekon äänittäjänä ja tuottajana toimii Martin Schinrenc, joka on tuttu mies aikaisemmista kytköksistään bändeihin Hollenthon sekä Pungent Stench. Kiekko äänitellään ensi vuoden alussa.

Tämä musiikkivideo on bändin ensimmäinen virallinen videoklippi. Se on lähes yhdeksän minuutin pituinen lyhytelokuva. Elokuva tuo ajoittain mieleen Saw-leffat.

“Juming Once Too Often Into The Ocean That Had Always Been Our Inspiration” -albumin kappaleet:

 1. Enter The Eye Of The Cyclone
 2. Washing Hands In Innocence
 3. A Stream That Won’t Run Dry
 4. The Element Beholder
 5. Breathe
 6. Ocean Of Inspiration

Kyseinen albumi sisältää musiikkimateriaalia 42 minuutin verran. Se julkaistiin itävaltalaisen Mju.org Recordsin toimesta.

Our Survival Depends On Us on:

 • Thom (kitarat ja laulu)
 • Mucho (kitarat ja laulu)
 • Mani (rummut)
 • Hajot (elektroniikka ja miksaus)
 • Barth (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.