Metallimusiikki.net

our survival depends on us

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen our survival depends on us liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin our survival depends on us. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin our survival depends on us liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Our Survival Depends On Us: Breathe.

Mustavalkoinen valokuva neljästä parrakkaasta ja karvaisesta miehestä, jotka seisovat rivissä ulkoilmassa. Kolmella pitkät mustat hiukset, mutta yhdellä kalju pää ja valkoinen hihaton paita yllään. He näyttävät häijyiltä.Laahaavaa metallia

Nimihirviöitä ahkerasti viljelevä Out Survival Depends On Us (www.osdou.com) on Itävallan Salzburgissa majaileva metallibändi. Se tarjoaa doom/sludge metallia tälläkin musiikkivideollaan, mikä on kappaleesta "Breathe" riipaistu versio. Videoleikkeen ohjasi Martin Dimitz. Biisi kuullaan yhtyeen uudella albumilla, joka julkaistiin vuoden 2005 huhtikuussa vain vinyyliversiona. Kiekko on valkoista vinyyliä ja siitä painettiin 500 kappaleen käsin numeroitu läjä.

Bändi työstää tällä hetkellä uutta musiikkimateriaalia. Tavoitteena on saada kylliksi metallia mini-CD:tä varten. Kiekon äänittäjänä ja tuottajana toimii Martin Schinrenc, joka on tuttu mies aikaisemmista kytköksistään bändeihin Hollenthon sekä Pungent Stench. Kiekko äänitellään ensi vuoden alussa.

Lue koko julkaisu…