Metallimusiikki.net

Pain: End of the Line.

 • Julkaistiin maanantaina 06.08.2007.
 • Luettu 1447 kertaa
 • Bändit:

Pain-yhtyeen keulahahmo seisoo tummasävyisessä kuvassa pimeyden ympäröimänä. Miehellä yllään punainen kauluspaita, jossa musta solmio ja musta pikkutakki.Tukholmassa perustettu

Teknoa ja metallimusiikkia sulatteleva ruotsalaisbändi Pain pyöräytti aikoinaan tämän kohtalaisen tyylikkään musiikkivideon kappaleestaan “End of the Line”, joka tehtiin yhtyeen vuonna 1999 julkaisemalta albumilta “Rebirth”. Kyseinen kiekko on Painin toinen pitkäsoitto. Sen julkaisi ruotsalainen Stockholm Records.

Pain starttasi moottorinsa vuoden 1996 puolella kun Peter Tägtgren perusti yhtyeen, joka käyttää musiikissaan metallin ja teknon mikstuuraa. Tägtgren, joka oli sekä laulaja että kitaristi Hypocrisyn remmissä ja omistajana The Abyss -studioilla, on tällä hetkellä Painin ainoa vakituinen jäsen.

“Rebirth”-albumin kappaleet:

 1. Supersonic Bitch
 2. End of the Line
 3. Breathing In Breathing Out
 4. Delusions
 5. Suicide Machine
 6. Parallel to Ecstacy
 7. On and On
 8. 12:42
 9. Crashed
 10. Dark Fields of Pain
 11. She Whipped

Pain esiintyy:

 • 10. elokuuta 2007: Brutal Assaul Festival (Jaromer)
 • 11. elokuuta 2007: M’era Luna Festival (Hildesheim)
 • 18. elokuuta2007: Summerbreeze Festival (Dinkelsbühl)
 • 31. elokuuta 2007: Rock the Lake Festival (Carinthia Area)

Pain on:

 • Peter Tägtgren (laulu ja soittimet)

Bändi julkaisi “Pain”-nimisen debyyttialbuminsa vasta vuosi perustamisensa jälkeen. Tähän mennessä se on tuonut ihmisten ilmoille jo viisi albumia, joista tuorein on huhti-toukokuussa ilmestynyt “Psalms of Extinction”. Kiekko julkaistiin Roadrunner Recordsin kautta, jonka kanssa Pain solmi aikaisemmin kuluvan vuoden puolella levytyssopimuksen.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.