Metallimusiikki.net

Raintime: Rolling Chances.

 • Julkaistiin tiistaina 31.07.2007.
 • Luettu 824 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Raintime-ryhmän miesjäsenet seisovat rivissä kuvioitua vaaleahkoa taustaa vasten. Miehillä on lähes jokaisella pitkät hiukset, osalla mustat vaatteet yllään.Raintime on Italiasta

Progemetallibändi Raintime julkaisi netissä musiikkivideon kappaleestaan “Rolling Chances”. Biisi kuullaan yhtyeen uusimmalla albumilla, mikä on nimeltään “Flies and Lies”. Kiekko äänitettiin ja miksattiin tanskalaisen Jailhouse Studioiden tiloissa tuottaja Tommy Hansenin avustuksella. Kiekko sisältää tusinan verran teknisesti mainioita metalliveisuja, jotka vetoavat ainakin In Flamesin, Children Of Bodomin, Iron Maidenin ja Dream Theaterin faneihin. Tämä nimenomainen biisi alkaa erittäin mainiosti — biisin ensimmäinen minuutti on todellinen kuuntelunautinto, mutta sen jälkeen se ei tarjoa kovinkaan ikimuistoista messuamista. “Rolling Chances” sisältää samanlaisia melodioita kuin mitä kotimaisen Eternal Tears of Sorrow -ryhmän aikoinaan julkaisemalla “A Virgin and a Whore” -albumilla kuullaan!

Bändi perustettiin vuonna 1999. Sen joukkoihin kuuluu laulaja Claudio Coassin kitaristit Michael Martina ja Matteo Di Bon sekä kosketinsoittaja Andrea Corona, basisti Michele Colussi ja rumpali Enrico Fabris.

Raintime on vahvistettu saapuvaksi loppuunmyydyn ProgPower USA VIII -festarin lavalle. Tapahtumaa vietetään lokakuun 5.–6. päivä Atlantassa, USA:ssa. Tämän vuoden festariesiintyjiin kuuluu lisäksi After Forever, Communic, Firewind, Pagan’s Mind, Primal Fear, Redemption, Sonata Arctica, Threshold ja Virgin Steele.

“Flies and Lies” -albumin kappaleet:

 1. Flies & Lies
 2. Rolling Chances
 3. Apeiron
 4. Rainbringer
 5. Finally Me
 6. Tears Of Sorrow
 7. The Black Well
 8. Beat It
 9. Another Transition
 10. Burning Doll
 11. Matrioska

Raintime on:

 • Claudio Coassin (laulu)
 • Luca Michael Martina (kitarat)
 • Matteo Di Bon (kitarat)
 • Michele Colussi (basso)
 • Enrico Fabris (rummut)
 • Andrea Corona (koskettimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.