Metallimusiikki.net

raintime

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen raintime liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin raintime. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin raintime liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Raintime: Rolling Chances.

  • Julkaistiin tiistaina 31.07.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 851 kertaa
  • Bändit:

Viisihenkisen Raintime-ryhmän miesjäsenet seisovat rivissä kuvioitua vaaleahkoa taustaa vasten. Miehillä on lähes jokaisella pitkät hiukset, osalla mustat vaatteet yllään.Raintime on Italiasta

Progemetallibändi Raintime (www.raintime.com) julkaisi netissä musiikkivideon kappaleestaan "Rolling Chances". Biisi kuullaan yhtyeen uusimmalla albumilla, mikä on nimeltään "Flies and Lies". Kiekko äänitettiin ja miksattiin tanskalaisen Jailhouse Studioiden tiloissa tuottaja Tommy Hansenin avustuksella. Kiekko sisältää tusinan verran teknisesti mainioita metalliveisuja, jotka vetoavat ainakin In Flamesin, Children Of Bodomin, Iron Maidenin ja Dream Theaterin faneihin. Tämä nimenomainen biisi alkaa erittäin mainiosti — biisin ensimmäinen minuutti on todellinen kuuntelunautinto, mutta sen jälkeen se ei tarjoa kovinkaan ikimuistoista messuamista. "Rolling Chances" sisältää samanlaisia melodioita kuin mitä kotimaisen Eternal Tears of Sorrow -ryhmän aikoinaan julkaisemalla "A Virgin and a Whore" -albumilla kuullaan!

Bändi perustettiin vuonna 1999. Sen joukkoihin kuuluu laulaja Claudio Coassin kitaristit Michael Martina ja Matteo Di Bon sekä kosketinsoittaja Andrea Corona, basisti Michele Colussi ja rumpali Enrico Fabris.

Lue koko julkaisu…