Metallimusiikki.net

Sadistik Forest: The Attempt.

 • Julkaistiin keskiviikkona 28.07.2010.
 • Luettu 1468 kertaa
 • Bändit:

Sadistik Forestin harmaasävyinen kansikuva samannimiselle albumille. Kuvassa näkyy kuolleita, elottomia puita ja niiden päällä yhtyeen logo valkoisella värillä. Kuvan alaosassa lukee tikkukirjaimin Sadistik Forest.Julkaistaan 12.8.2010

Kotimainen death/thrash metallia tekevä Sadistik Forest lohkaisi elokuussa ilmestyvältä albumiltaan musiikkivideon. Video on kappaleeseen “The Attempt”. Biisi sisältyy “Sadistik Forest” -nimisen debyyttilevyn soittolistalle. Levyn julkaisee Violent Journey Records. Teos on ennakkovarattavissa Levykauppa X:stä. Eilen suurelle yleisölle nähtäväksi laitettu “The Attempt” on yhtyeen ensimmäinen virallinen video. Klipin toteutti Sami Kokkonen yhdessä Toni Hiltusen kanssa. Kaksikko on aikaisemmin osallistunut Turmion Kätilöiden, Verjnuarmun ja 2 Times Terrorin tuotosten toteuttamiseen. Sadistik Forestin mukaan tämä musiikkivideo onnistui erinomaisesti ja se on 100-prosenttisesti sitä mitä he halusivatkin. Sadistik Forest julkaisee esikoisalbuminsa 12. elokuuta ja paria päivää myöhemmin miehistö nähdään esiintymässä Jalometalli-festivaalin yhteydessä. Samassa tapahtumassa musisoivat myös Suffocation, Destruction, Triptykon ja Carcass.

“The Attempt” -kappaleen audioversion voi käydä kuuntelemassa myös Sadistik Forestin MySpace-sivuilla. “The Attempt” yhdessä muiden albumin kappaleiden kanssa nauhoitettiin viime vuoden kesällä startanneiden äänityssessioiden aikana. Levyn tuottamisessa auttoi Samu Männikkö.

Bändin vuonna 2009 koostama demolevy arvosteltiin Miasma-lehdessä, jossa levy sai täydet pisteet. Arvostelussa todettiin demon olevan hyvin toteutettu vanhan koulukunnan death metal -äänite. Markus Jalkanen totesi äänitteestä: Joku Unleashed tai vastaava tulee mieleen, sillä asian ydin on hyvissä riffeissä, eikä niinkään nopeassa tempossa, kuten niin monella nykyisellä saman genren bändillä.

“Sadistik Forest” -albumin kappaleet:

 1. In the Mazed Pits of the Underworld
 2. Dying Work of Art
 3. The Thrashed Fate
 4. Relentless Torment
 5. The Attempt
 6. Hopeless, Merciless
 7. Äpärä
 8. Withered

Sadistik Forest on:

 • Markus Makkonen (laulu ja basso)
 • Antti Heikkinen (kitara)
 • Matti Salo (kitara)
 • Vesa Mutka (rummut)

Yhtye perustettiin vuoden 2007 kesällä kitaristi Antti Heikkisen toimesta, joka halusi Possessedin comebackin myötä lähteä luomaan death metallia. Yhtye on muovautunut sellaiseksi, että se käyttää musiikissaan kuolonmetallin lisäksi thrash ja black metallin aineksia. Bändi solmi kuukausi sitten yhteistyösopimuksen kotimaisen metallimusiikin julkaisemiseen erikoistuneen Violent Journey Recordsin kanssa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.