Metallimusiikki.net

sadistik forest

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sadistik forest liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sadistik forest. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sadistik forest liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sadistik Forestin "Death, Doom, Radiation" ulos 21.3.2012.

 • Julkaistiin maanantaina 06.02.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 928 kertaa
 • Bändit:

"Death, Doom, Radiation" -albumin kannessa viikatemies hevosen selässä utuista taustaa vasten.Julkaistaan 21.3.2012

Sadistik Forest julkaisee odotetun toisen albuminsa 21.3.2012. Yhtye työsti levyä viime vuoden jälkimmäisen puoliskon tuottajansa Samu Männikön kanssa. "Death, Doom, Radiation" -nimeä kantava kokonaisuus julkaistaan yhtyeen debyytin tavoin Violent Journey Recordsin kautta. Levyn kansitaide on Juha Vuorman (mm. Autopsy, Usurper, Edge of Sanity, A.R.G.) käsialaa.

‘Death, Doom, Radiation’ tulee olemaan yhtyeellemme merkittävä askel. Matti (Salo, kitara) oli nyt mukana levyn teossa alusta alkaen ja hänen panoksensa teki DDR:stä huomattavasti debyyttiä persoonallisemman tekeleen. Uusi levy on myös askeleen lähempänä niitä soundillisia ja soitollisia tavoitteita, joita yhtyeelle alkuaikoina asetimme. Jos ensimmäinen albumimme oli eräänlainen helppo syöksysynnytys, uutukainen taisi tulla maailmaan poikittain ja kokonaan väärästä päästä. Onneksemme Samu jaksoi piiskata meistä kaiken tarvittavan irti, mutta helppoa se ei todellakaan ollut., kommentoi vokalisti–basisti Markus Makkonen.

Lue koko julkaisu…

Sadistik Forest: "Death, Doom, Radiation".

 • Julkaistiin perjantaina 25.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1190 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Sadistik Forestin kokoonpanosta seisomassa metsässä muurin edustalla.Kuvassa Sadistik Forest

Sadistik Forestin debyyttialbumi on saamassa odotetun seuraajansa. Yhtye on kuluvan syksyn ajan nauhoittanut uutta albumiaan tuottaja Samu Männikön hoteissa. Julkaisua lupaillaan alkuvuodelle 2012 Violent Journey Recordsin kautta. Levy tulee kantamaan nimeä "Death, Doom, Radiation" ja se edustaa bändin mukaan merkittävää askelta yhtyeen uralla.

Tätä levyä on sävelletty pitkään ja hartaasti. Heitimme kuluneen vuoden aikana miltei albumillisen musiikkia poiskin paremman materiaalin tieltä, kertoo Sadistik Forestin vokalisti–basisti Markus Makkonen. Samu on potkinut meitä päämäärätietoisesti yli mukavuusrajojemme ja albumi esitteleekin huomattavan soitannallisen ja sävellyksellisen kehitysaskeleen.

Lue koko julkaisu…

Sadistik Forest: The Attempt.

 • Julkaistiin keskiviikkona 28.07.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1491 kertaa
 • Bändit:

Sadistik Forestin harmaasävyinen kansikuva samannimiselle albumille. Kuvassa näkyy kuolleita, elottomia puita ja niiden päällä yhtyeen logo valkoisella värillä. Kuvan alaosassa lukee tikkukirjaimin Sadistik Forest.Julkaistaan 12.8.2010

Kotimainen death/thrash metallia tekevä Sadistik Forest lohkaisi elokuussa ilmestyvältä albumiltaan musiikkivideon. Video on kappaleeseen "The Attempt". Biisi sisältyy "Sadistik Forest" -nimisen debyyttilevyn soittolistalle. Levyn julkaisee Violent Journey Records. Teos on ennakkovarattavissa Levykauppa X:stä. Eilen suurelle yleisölle nähtäväksi laitettu "The Attempt" on yhtyeen ensimmäinen virallinen video. Klipin toteutti Sami Kokkonen yhdessä Toni Hiltusen kanssa. Kaksikko on aikaisemmin osallistunut Turmion Kätilöiden, Verjnuarmun ja 2 Times Terrorin tuotosten toteuttamiseen. Sadistik Forestin mukaan tämä musiikkivideo onnistui erinomaisesti ja se on 100-prosenttisesti sitä mitä he halusivatkin. Sadistik Forest julkaisee esikoisalbuminsa 12. elokuuta ja paria päivää myöhemmin miehistö nähdään esiintymässä Jalometalli-festivaalin yhteydessä. Samassa tapahtumassa musisoivat myös Suffocation, Destruction, Triptykon ja Carcass.

Lue koko julkaisu…

Sadistik Forest Violent Journey Recordsille.

 • Julkaistiin keskiviikkona 23.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 894 kertaa
 • Bändit:

Sadistik Forestin harmaasävyinen kansikuva samannimiselle albumille. Kuvassa näkyy kuolleita, elottomia puita ja niiden päällä yhtyeen logo valkoisella värillä. Kuvan alaosassa lukee tikkukirjaimin Sadistik Forest.Julkaistaan 12.8.2010

Oululainen death/thrash metallia tekevä Sadistik Forest pääsi Violent Journey Recordsin bändikokoelmaan. Eilen julkaisemansa tiedotteen mukaan bändin yhteistyösopimus mahdollistaa debyyttialbumin "Sadistik Forest" julkaisemisen 12. elokuuta. Debyyttialbumi nauhoitettiin viime vuoden kesällä. Studiossa yhtyettä avusti Samu Männikkö. Sen ilmestymistä aiotaan juhlistaa Jalometalli-festivaalin yhteydessä 14.8., jolloin bändi soittaa samassa tapahtumassa, jossa nähdään esiintymässä myös Triptykon, Destruction, Carcass ja Suffocation. Debyyttialbumi on ennakkotilattavissa Levykauppa X:n ja Fireboxin nettiputiikin kautta. Ennen julkaisujuhlaa nelikko soittaa kotikaupungissaan Oulussa Ykän Pubissa yhdessä Ikuisen Vaivan kanssa. Metallibändin musiikilliseen ulosantiin voi tutustua yhtyeen omilla MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…