Metallimusiikki.net

Thunderstone: Face in the Mirror.

 • Julkaistiin perjantaina 31.08.2007.
 • Luettu 1183 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ryhmäkuva Thunderstone-nimisen metallibändin jäsenistä, jotka seisovat rivissä suuren tehdasmaisen rakennuksen edustalla. On yöaika, sillä taivas on musta ja valoton.Nykyisin kolmehenkinen

Power metal -pumppu Thunderstone tarjoaa musiikkivideollaan “Face in the Mirror” tuttua ja turvallista metallia, joka ei omalaatuisuudella pröysäile. Biisi on kuitenkin mitä mainioin. Se kuullaan yhtyeen uudella “Evolution 4.0” -albumilla. Levy on järjestyksessä neljäs. Se julkaistiin 14. päivä maaliskuuta kuluvana vuonna Nuclear Blast Recordsin kautta. Kyseinen biisi on toinen niistä kappaleista, joilla Thunderstone osallistui vuoden 2007 Euroviisujen Suomen karsintaan. Toinen kilpailuun lähetetty veisu on nimeltään “Forevermore”. Laulukilpailussa bändi sijoittui “Face in the Mirror” -kappaleellaan sijalle n:o 2.

Bändi uutisoi, että laulajana toiminut Pasi Rantanen ja kosketinsoittajan virkaa hoitanut Kari Tornack erosivat remmistä henkilökohtaisiin syihin vedoten.

“Evolution 4.0” -albumin kappaleet:

 1. Evolution 4.0
 2. Forevermore
 3. Roots Of Anger
 4. 10000 Ways
 5. Holding On To My Pain
 6. Swirled
 7. Down With Me
 8. Face In The Mirror
 9. Solid Ground
 10. The Source
 11. Great Man Down

Thunderstone on:

 • Titus Hjelm (basso)
 • Nino Laurenne (kitara)
 • Mirka Rantanen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.