Metallimusiikki.net

thunderstone

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen thunderstone liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin thunderstone. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin thunderstone liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Finnish Melodic Metal -bändikoalitio avattiin Facebookiin

Suomalaiset melodista metallia edustavat levyttävät artistit löivät hynttyyt yhteen ja perustivat Facebook-ryhmän. Sivu on vajaassa kuukaudessa kerännyt yli 8000 tykkäystä. FFM eroaa muista vastaavista Facebookin uutissivuista siten, että jokaisella edustetulla bändillä on ylläpito-oikeudet sivustolla. Uutiset tulevat siis suoraan bändeiltä faneille yhden sivuston kautta. Tällä hetkellä sivustolla on edustettuna yhteensä 42 levyttävää bändiä, eli merkittävä osa koko Suomen melodisen metallin skenestä.

Lue koko julkaisu…

Thunderstonen albumi ulos 9.9.

 • Julkaistiin tiistaina 11.08.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1702 kertaa
 • Bändit:

Thunderstonen studioalbumin "Dirt Metal" kannessa näkyy raudasta taottu ihmisen pääkalloa muistuttava pönikkä, jonka yllä Thunderstonen metallitekstuurilla kuvioitu logo. Kuvan alaosassa ruskealla värillä lukee albumin nimi suhteellisen pienellä kirjasimeJulkaistaan 9.9.2009

Kotimainen metallibändi Thunderstone (www.thunderstone.org) kävi julkaisemassa jo heinäkuun lopussa ensimmäisen singlen järjestyksessä viidenneltä albumiltaan. Singleviisusta kuvattiin myös musiikkivideo, joka tullee päätymään myös Internetiin katsottavaksi kuluvan kesän aikana. Digitaalisessa muodossa ilmestynyt single on nimeltään "I Almighty". Se sisältyy 9. syyskuuta 2009 julkaistavan studioalbumin "Dirt Metal" soittolistalle. Uutukaiskiekon antiin voi tutustua jo nyt kappaleen "Star" muodossa Thunderstonen MySpace-sivuilla. Kappaleessa kuullaan vierailevana vokalistina Amorpiksen Tomi Joutsenta.

Thunderstone solmi musiikkinsa julkaisemista varten yhteistyösopimuksen Sony Music Finlandin kanssa noin kuukausi sitten. Bändi halusi alunperin tuoda "Dirt Metal" -albuminsa esille jo huhtikuussa, mutta levyn julkaisua päätettiin lykätä miehistön haluttua hoitaa opuksen yksityiskohdat kuntoon rauhassa.

Lue koko julkaisu…

Thunderstone: "Dirt Metal".

 • Julkaistiin perjantaina 19.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1747 kertaa
 • Bändit:

Pääkaupungin alueella perustettu Thunderstone (www.thunderstone.org) solmi sopimuksen Sony Music Finlandin kanssa, joka kattaa seuraavan studioalbumin julkaisemisen. Bändi kutsuu tulevaa pitkäsoittoaan nimellä "Dirt Metal". Se on oleva Thunderstonen viides albumi ja se tullaan julkaisemaan 9.9.2009. Albumi on jo laskettu ennakkotilattavaksi Levykauppa X:n hyllystä. Bändi kävi kuvaamassa albumin ensimmäisestä singleviisusta, kappaleesta "I Almighty", musiikkivideon. Videoleike lasketaan Internetiinkin nähtäväksi kesällä 2009. Melodista power metallia loihtiva yhtye toi edellisen albuminsa esiin kaksi vuotta sitten. Tuolloin ilmestyneen äänitteen nimi on "Evolution 4.0". Yhtye arveli aikaisemmin kykenevänsä julkaisemaan uusimman luomuksensa jo huhtikuussa kuluvana vuonna, mtuta päättivät lopulta lykätä levynsä julkaisuhetkeä. "Dirt Metal" -albumin kappalelistaa tai sen kansigrafiikkaa ei ole vielä paljastettu.

Lue koko julkaisu…

Progpower UK -festivaali peruttu — liput eivät mene kaupaksi.

Mustavalkoinen ryhmävalokuva Thunderstone-bändin kokoonpanosta, johon kuuluu viisi mustiin pukeutunutta miestä. He seisovat tiiviinä rykelmänä pikimustassa ympäristössä.Kuvassa Thunderstone

Iso-Britanniassa 28.-29. päivä järjestettäväksi kaavailtu ProgPower UK (www.progpoweruk.com) on valitettavasti jouduttu perumaan, sillä lipunmyynti ei ole tapahtunut yhtä vilkkaasti kuin metallifestivaalia järjestävät organisaattorit olivat toivoneet. Festari oli tarkoitus järjestää Bristolin kaupungissa Anson Roomisin tiloissa, mutta nyt koko tapahtumakoneisto on laitettu jäihin. Tiedotteessa järjestäjät kertovat, etteivät he ole salailleet ProgPower UK:n taloudellisia ongelmia, joista se on kärsinyt parin ensimmäisen vuotensa ajan. Rahahuolten johdosta tämän vuoden festivaaliin tehtiin huomattavia muutoksia, mutta ne eivät ilmeisesti kehittäneet festivaalin "imua", vaan päinvastoin.

Lue koko julkaisu…

Thunderstone-kosketinsoittaja uutisoi tien päältä.

 • Julkaistiin lauantaina 03.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1190 kertaa
 • Bändit:

Thunderstonen jäsenet, joita kuvassa viisi kappaletta, seisovat käytävällä, jonka katossa kulkee pitkiä ja seinissä kaikenlaisia telineitä. Kuvassa etummaisena, keskimmäisenä, seisoo mies, jolla jalassa siniset farkut ja musta paita. Kaikilla heistä pitkäBändi on Helsingistä

Melodista pm-tyyliä myrskyävä Thunderstone (www.thunderstone.org) on julkaissut nettisivujensa suunnalta löytyvässä kiertuepäiväkirjassa tuoreimpia kuulumisia yhtyeen nykyiseltä Euroopa-kiertueelta. Bändin kosketinsoittaja Jukka Karinen kertoo bändin esiintyneen hiljattain Pariisissa yleisölle, jonka nuppimäärä oli 150 kappaleen paikkeilla. He olivat hiljattain esiintyneet myös Espanjassa. Kosketinsoittaja tunnustaa, että vain päivää ennen Lenzburgia hän pääsi kokemaan ensimmäisen Suomen ulkopuolella soittamansa konsertin — se oli samalla suurin, sillä väkeä oli paikalla yli 800 henkeä.

Lue koko julkaisu…

Thunderstone: muutoksia kokoonpanossa.

 • Julkaistiin perjantaina 31.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1293 kertaa
 • Bändit:

Thunderstonen jäsenet, joita kuvassa viisi kappaletta, seisovat käytävällä, jonka katossa kulkee pitkiä ja seinissä kaikenlaisia telineitä. Kuvassa etummaisena, keskimmäisenä, seisoo mies, jolla jalassa siniset farkut ja musta paita. Kaikilla heistä pitkäKaksi otti hatkat

Kotimainen Thunderstone (www.thunderstone.org) uutisoi, että bändin laulajana toiminut Pasi Rantanen ja kosketinsoittajan virkaa hoitanut Kari Tornack ovat eronneet bändin joukoista vedoten henkilökohtaisiin syihin ja motivaation puutteeseen. Bändi kertoo päätöksen olleen hankala ja ajoituksen erittäin tukala, mutta se oli kuitenkin järkevin ratkaisu yhtyeen tulevaisuutta ajatellen. Miesten poistaminen yhtyeen joukoista sujui ilman suurta draamaa — bändi toivottaa ex-jäsenilleen hyvää jatkoa elämissään ja kiittää heitä yhteisistä ajoista viimeisen seitsemän vuoden aikana.

Lue koko julkaisu…

Thunderstone: Face in the Mirror.

 • Julkaistiin perjantaina 31.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1348 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ryhmäkuva Thunderstone-nimisen metallibändin jäsenistä, jotka seisovat rivissä suuren tehdasmaisen rakennuksen edustalla. On yöaika, sillä taivas on musta ja valoton.Nykyisin kolmehenkinen

Power metal -pumppu Thunderstone (www.thunderstone.org) tarjoaa musiikkivideollaan "Face in the Mirror" tuttua ja turvallista metallia, joka ei omalaatuisuudella pröysäile. Biisi on kuitenkin mitä mainioin. Se kuullaan yhtyeen uudella "Evolution 4.0" -albumilla. Levy on järjestyksessä neljäs. Se julkaistiin 14. päivä maaliskuuta kuluvana vuonna Nuclear Blast Recordsin kautta. Kyseinen biisi on toinen niistä kappaleista, joilla Thunderstone osallistui vuoden 2007 Euroviisujen Suomen karsintaan. Toinen kilpailuun lähetetty veisu on nimeltään "Forevermore". Laulukilpailussa bändi sijoittui "Face in the Mirror" -kappaleellaan sijalle n:o 2.

Bändi uutisoi, että laulajana toiminut Pasi Rantanen ja kosketinsoittajan virkaa hoitanut Kari Tornack erosivat remmistä henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Lue koko julkaisu…

Sonata Arctica Helsingissä ja Savossa joulukuussa.

Sonata Arctica (www.sonataarctica.info), Kemin lahja Suomelle, maailmalle ja metallimusiikille, jatkaa kiistämätöntä voittokulkuaan melodisen metallin terävimmässä kärjessä. Kun muu maailma on otettu haltuun, palaa yhtye kotikonnuilleen laajentamaan reviiriään entisestään. Koko maan kattavalla, ennennäkemättömiä erikoistehosteita ja mahtavuutta sisältävällä hallikiertueella Kemin ylpeys esiintyy myös Helsingin Kaapelitehtaalla 29.12. ja uuttavuotta vaihdetaan Mikkelin Jäähallissa.

Lue koko julkaisu…

Thunderstone: Until We Touch The Burning Sun.

 • Julkaistiin maanantaina 04.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1359 kertaa
 • Bändit:

Thunderstone-bändin logo mustalla valkoista taustaa vasten. Logo on kirjoitettu suurin kirjaimin ja sen ylä- sekä alapuolella koristeellisia viivoja.Perustettu vuonna 2000

Helsinkiläinen melodista power metallia mättävä Thunderstone (www.thunderstone.org) julkaisi aikoinaan netissä tämän musiikkivideon kappaleestaan "Until We Touch The Burning Sun", joka kuullaan ryhmän vuonna 2004 ilmestyneellä "The Burning" -pitkäsoitolla. Videon pituus on lähes viisi ja puoli minuuttia. Se on visuaalisesti näyttävä tekele, joka tarjoaa silmäkarkin lisäksi rokkaavan biisin säestämään katseluelämystä.

Metallimusiikki.net kertoi pari viikkoa sitten mitä Thunderstone kaavailee tekevänsä Nocturnal Ritesin kanssa. Bändit aikovat lähteä loka–marraskuun ajaksi keikkarintamalle takomaan metallisanomaa Eurooppaan.

Lue koko julkaisu…

Nocturnal Rites ja Thunderstone keikkailevat yhdessä.

Kuvassa valkoista taustaa vasten seisoo rivissä Nocturnal Rites -bändin jäsenet, joista keskimmäisenä hymyilevä mies, jolla olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset. Kuvassa yhteensä viisi miestä. Kaikilla heistä pitkä heviletti.Kuvassa Nocturnal Rites

Ruotsalainen Nocturnal Rites (www.nocturnalrites.com) ja kotimainen Thunderstone (www.thunderstone.org) keikkailevat yhdessä Euroopan alueella loka–marraskuun ajan. Yhteinen keikkarintama käsittää esiintymisiä mm. Saksassa, Espanjassa, Sveitsissä, Italiassa ja Alankomaissa.

Nocturnal Rites julkaisi hiljattain musiikkivideon kappaleestaan "Never Again" netissä, jonka voi käydä katsomassa myös täällä Metallimusiikki.net:in puolella. Videon ohjasi Owe Lingwall. Biisi kuullaan yhtyeen uudella “The 8th Sin” -albumilla, mikä julkaistaan Suomessa 30. päivä kuluvaa kuukautta.

Lue koko julkaisu…

Thunderstone: Tool of the Devil.

 • Julkaistiin keskiviikkona 16.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1416 kertaa
 • Bändit:

Thunderstonen jäsenet, joita kuvassa viisi kappaletta, seisovat käytävällä, jonka katossa kulkee pitkiä ja seinissä kaikenlaisia telineitä. Kuvassa etummaisena, keskimmäisenä, seisoo mies, jolla jalassa siniset farkut ja musta paita. Kaikilla heistä pitkäThunderstonen viisikko

Suomalaisen Thunderstone (www.thunderstone.org) -pumpun musiikkivideo "Tool of the Devil" on bändin vuoden 2005 huhtikuussa julkaisemalla "Tools of Destruction" -albumilla kuultava kappale. Kyseessä on bändin uran tällä hetkellä toiseksi tuorein tuotos. Yhtyeen uusin pitkäsoitto, "Evolution 4.0", julkaistiin Suomessa maaliskuun 14. päivä ja muualla Euroopassa pari päivää myöhemmin.

Bändi kaavailee lähtevänsä Euroopan-kiertueelle yhdessä ruotsalaisen Nocturnal Rites -ryhmän seurassa. Kiertue sisältää keikkoja lähinnä Saksassa.

Lue koko julkaisu…

Thunderstone — uusi albumi on "Evolution 4.0".

 • Julkaistiin perjantaina 08.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1392 kertaa
 • Bändit:

ThunderstoneSuomalainen power metallia soittava Thunderstone (www.thunderstone.org) -bändi, joka perustettiin vuonna 2000, on hiljattain paljastanut nettisivuillaan tulevana rykäyksensä nimen. Albumin nimi on "Evolution 4.0". Se julkaistaan maailmanlaajuisesti maaliskuun 14. päivä, tosin USA:ssa hieman myöhemmin ensi vuoden keväällä. Bändin nettisivuilla julkaistun uutisen mukaan Thunderstonen tuleva albumi tuo mukanaan aikaisempaa, "Tools of Destruction" -albumia, raskaampia säveliä, mutta se kuitenkin pysyy tunnistettavasti perinteisenä Thunderstone-materiaalina. "Evolution 4.0" -albumin kerrotaan edustavan parhaiten nykyistä Thunderstonen tilaa. Kiekolla tullaan kuulemaan sellaisia kappaleita kuin "Roots of Anger", "10,000 Ways" ja "Swirled", "Down with Me" sekä "The Source".

Lue koko julkaisu…

Thunderstone: Virus.

 • Julkaistiin perjantaina 08.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1427 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkinen Thunderstone-yhtyeen miehistö hiekkatiellä betonirakennuksen edessä. Valokuvan värisävy on kuparinen.Power metal -bändi Thunderstone (www.thunderstone.org) teki vuonna 2002 julkaistulta "Thunderstone"-nimiseltä albumilta löytyvästä "Virus"-kappaleesta tämän musiikkivideon. Kyseinen albumi julkaistiin v. 2002 kesäkuun lopussa ja se sisältää yhteensä kymmenen kappaletta. Musiikkivideon kesto on lähes kuusi minuuttia. Bändi on tehnyt tämän videon lisäksi muitakin musiikkivideoita — albumilta "The Burning" (2003) tehtiin musiikkivideo kappaleesa "Until We Touch The Burning Sun" sekä vuonna 2004 julkaistulta "Tools of Destruction" -kiekolta tehtiin video biisistä "Tool of The Devil". Tämän musiikkivideon on ohjannut Timo Halonen ja tuottanut Jan Streng.

Lue koko julkaisu…