Metallimusiikki.net

dreamtale

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dreamtale liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dreamtale. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dreamtale liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

MaidenFest 2013 perjantaina 13.9. Turun Klubilla

Kolmas kierros MaidenFestejä, tai itse asiassa neljäs tapahtuma lajiaan, pamahtaa perjantaina 13.9 Turun Klubilla. Tapahtuma sai hyvän vastaanoton heti ensimmäisenä vuotenaan Tampereen ja Turun Klubeilla. Panokset kovenevat, sillä tänä vuonna on teemaksi valittu "Piece Of Mind" -albumi, sillä levyn julkaisusta on kulunut 30 vuotta. Sitä tulkitsemaan on saatu mukaan Taage Laiho (Kilpi, Mad Hatter’s Den), Luca Sturniolo (Voice Of Finland 2013) ja Erkki Seppänen (Dreamtale, KYPCK).

Lue koko julkaisu…

Venäjän legendaarisin heavy-yhtye Aria Suomeen 28.5.2013

  • Julkaistiin keskiviikkona 01.05.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1305 kertaa
  • Bändit: ,

Itänaapurissa raskaamman musiikin historiankirjoitus alkoi tasan 30 vuotta sitten, jolloin Aria mursi kylmän sodan jään ja puski tiensä venäläisen rockin etulinjaan, jossa yhtye on säilynyt siitä asti. Kansainvälisen huipputason orkesteri on uransa aikana julkaissut 11 studioalbumia, viisi kokopitkää liveäänitystä ja useita kokoelmia — ja menestys on seurannut tätä moskovalaisbändiä kuin KGB:n varjostaja jenkkituristia eli hyvin tiiviisti. Nyt Aria saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa konsertoimaan 28.5.

Virgin Oilin keikalla Ariaa on tukemassa kotimaisen power metalin sympaattisin ja räjähtävin livebändi Dreamtale, joka julkaisi kuudennen albuminsa 26.4.2013. Kyseessä on tämän nousujohteisen bändin kronologisesti etenevä teemalevy, jossa ympäristökatastrofia seuranneita sotia ja nälänhätää pakoon seilaavat merimiehet eksyvät ulkomaailmasta eristäytyneelle saarelle kohdaten vieraan sivilisaation. Tarinan päähenkilöillä on kullakin oma kohtalonsa, mutta joka tapauksessa, lopuksi — maailma muuttui pysyvästi.

Lue koko julkaisu…

Finnish Melodic Metal -bändikoalitio avattiin Facebookiin

Suomalaiset melodista metallia edustavat levyttävät artistit löivät hynttyyt yhteen ja perustivat Facebook-ryhmän. Sivu on vajaassa kuukaudessa kerännyt yli 8000 tykkäystä. FFM eroaa muista vastaavista Facebookin uutissivuista siten, että jokaisella edustetulla bändillä on ylläpito-oikeudet sivustolla. Uutiset tulevat siis suoraan bändeiltä faneille yhden sivuston kautta. Tällä hetkellä sivustolla on edustettuna yhteensä 42 levyttävää bändiä, eli merkittävä osa koko Suomen melodisen metallin skenestä.

Lue koko julkaisu…

NKM Metalfest 2011.

NKM Metalfesteillä moshataan tänä vuonna Sauna Open Airin virallisen jatkoklubin merkeissä! Kun löylyä on otettu päivän mittaan Saunassa, NKM lyö lisää pökköä pesään Tampereen YO-talolla 9.–11. kesäkuuta. Lavalle nousevat Bloodred Hourglass, Deathchain, Dreamtale, Kill the Romance, MyGrain, Pressure Points, Ruinside sekä itseoikeutetusti lauantain pääesiintyjänä Kiuas. Kolmen päivän liput myynnissä nyt Tiketissä. Lisätiedot tapahtumasta voi kaivaa osoitteesta www.nkm.fi.

Lue koko julkaisu…

Dreamtale saanut äänitettyä rumpuja.

  • Julkaistiin lauantaina 21.10.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1369 kertaa
  • Bändit:

Kotimainen metalliorkesteri Dreamtale (www.dreamtale.net) on julkaissut nettisivuillaan uutisen, jossa kerrotaan bändin saaneen juuri äänitettyä rummut ainakin seitsemälle uudelle biisille. Bändi työstää tällä hetkellä uutta albumia, joka tulee olemaan Dreamtalen järjestyksessä neljäs albumi. Levy julkaistaan aikaisin ensi vuoden alussa.

Lue koko julkaisu…