Metallimusiikki.net

reversion

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen reversion liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin reversion. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin reversion liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Finnish Melodic Metal -bändikoalitio avattiin Facebookiin

Suomalaiset melodista metallia edustavat levyttävät artistit löivät hynttyyt yhteen ja perustivat Facebook-ryhmän. Sivu on vajaassa kuukaudessa kerännyt yli 8000 tykkäystä. FFM eroaa muista vastaavista Facebookin uutissivuista siten, että jokaisella edustetulla bändillä on ylläpito-oikeudet sivustolla. Uutiset tulevat siis suoraan bändeiltä faneille yhden sivuston kautta. Tällä hetkellä sivustolla on edustettuna yhteensä 42 levyttävää bändiä, eli merkittävä osa koko Suomen melodisen metallin skenestä.

Lue koko julkaisu…

Reversion äänittämään debyyttialbumiaan.

  • Julkaistiin keskiviikkona 30.01.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 982 kertaa
  • Bändit:

Reversion-yhtyeen viisihenkinen miehistö vaaleassa huoneessa ja vaaleata taustaa vasten. Etualalla seisoo käsivarret ristissä pitkähiuksinen mies, jonka takana muut mustiin pukeutuneet miehet.Kuva: Osse Federley

Helsinkiläis-vantaalainen, progressiivisella otteella metallia louhiva bändi, Reversion, astui 19. tammikuuta Studio Taukoon nauhoittamaan debyyttialbumiaan. Bändi on nähty viimeisen vuoden aikana useaan otteeseen eri puolella Suomea tulisilla keikoillaan, joiden ansiosta niin Reversionin soitto kuin musiikkikin on tällä hetkellä tiukimmillaan.

Levyn tulee julkaisemaan Kampas Records, jonka tallissa vaikuttavat mm. Elenium ja Wulfgar. Levyllä tullaan kuulemaan kriitikoidenkin arvostamia sävellyksiä sekä taidokasta soittoa ja voit saada ensimakua tulevasta Reversionin kotisivuilta osoitteessa www.reversionband.com, jossa on ladattavissa yhtyeen kaksi aiemmin julkaisemaa omakustanne-EP:tä. Sivuilta voit seurata myös albumin tekoprosessia studiopäiväkirjan muodossa. Levyn julkaisu on odotettavissa myöhemmin keväällä.

Lue koko julkaisu…

Verso solmi levytyssopimuksen.

Porilainen metallibändi Verso (www.versoband.com) on solminut levytyssopimuksen kotimaisen Kampas Recordsin kanssa.

Yhteistyön hedelmänä Verson debyyttialbumi tulee näkemään päivänvalon syksyn 2008 aikana. Kampas Recordsin tallissa ovat jo aiemmin kiinnitetyt bändit; Elenium, Wulfgar ja Reversion. Verso liittyy Kampas-perheeseen ylpeänä ja toivoo pitkää ja menestyksekästä yhteistyötä.

Lue koko julkaisu…