Metallimusiikki.net

elenium

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen elenium liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin elenium. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin elenium liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Elenium demoilee.

 • Julkaistiin torstaina 17.07.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1077 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen ryhmäkuva Eleniumista. Kuvassa kuusi mustiin pukeutunutta hevimiestä. Hevarit seisovat ulkoilmassa valkoista taustaa vasten. Parilla hepulla mustat aurinkolasit silmillään. Valtaosalla heistä pitkät hevikuontalot.Eleniumilta pari demoa

Vantaan Elenium (www.eleniumband.com), joka soittaa progressiivista/death metallia, kertoo tehneensä hiljattain paristakin uudesta biisistä karut demoasteiset versiot ja laski ne yleisön kuunneltavaksi MySpace-sivujensa musiikkisoittimeen. Demojen äänitystöissä bändiä avusti Mikael Grönroos. Uudet biisit ovat ensimmäisiä nauhoitteita Eleniumin uusimmalla kokoonpanolla, joten yhtye toivoo saavansa kappaleiden karkeista väännöksistä palautetta fanikunnaltaan. Kyseisiä kappaleita yhtye ei aio julkaista muulla tavoin kuin em. sivustolla, mutta toivoo kappaleiden antavan kuuntelijoille hyvän halkileikkauksen tulevaisuudessa kuultavasta Elenium-meiningistä.

Bändi vaihtoi viime vuoden syksyllä miehistöään siten, että rumpali Anssi Hallio, kitaristi Ville Leppänen ja kitaristi Lauri Koskenniemi kutsuttiin täydentämään Eleniumin harvenneita rivejä. Koskenniemi soittaa samaa instrumenttia Crystal Blazessakin ja Leppänen on tuttu mies Disordeadin tiimistä.

Lue koko julkaisu…

Elenium nimesi uudet jäsenet.

 • Julkaistiin keskiviikkona 17.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 866 kertaa
 • Bändit:

Elenium-yhtyeen viisi miespuolista jäsentä seisoo ulkoilmassa lumisella kadulla. Etummaisena näkyvä heppu ojentelee kättään ja näyttää sormillaan pirunmerkkiä.Vantaalla perustettu

Kotimainen "progedeathia" soittava Elenium (www.eleniumband.com) uutisoi vaihtaneensa melkoisen määrän miehistöstään. Yhtyeeseen hankittiin tuoretta verta rumpali Anssi Hallion, kitaristi Ville Leppäsen, ja kitaristi Lauri Koskenniemen muodossa. Koskenniemi vaikuttaa Crystal Blazen riveissäkin ja hän on aiemmin musisoinut myös Imperanon-nimisessä bändissä. Kitaristi Leppänen on tuttu näky Disordeadin suunnalla.

Bändi kertoo tilanteen kehittymisestä, että Anssi ja Lauri tulevat soittamaan ensimmäisen live-esiintymisensä Eleniumin kanssa ensi viikonloppuna Porissa. Ville Leppänen mätti metallia ryhmän kanssa jo viime kesänä, joten hänen kerrotaan tietävän mihin liemeen hän on joutunut.

Lue koko julkaisu…

Verso solmi levytyssopimuksen.

Porilainen metallibändi Verso (www.versoband.com) on solminut levytyssopimuksen kotimaisen Kampas Recordsin kanssa.

Yhteistyön hedelmänä Verson debyyttialbumi tulee näkemään päivänvalon syksyn 2008 aikana. Kampas Recordsin tallissa ovat jo aiemmin kiinnitetyt bändit; Elenium, Wulfgar ja Reversion. Verso liittyy Kampas-perheeseen ylpeänä ja toivoo pitkää ja menestyksekästä yhteistyötä.

Lue koko julkaisu…

Elenium: kitaristit erosivat.

 • Julkaistiin lauantaina 09.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 936 kertaa
 • Bändit:

Viisi Elenium-bändin jäsentä vihreäsävyisessä promokuvassa. Etualalla mies, jolla pitkähköt tummat hiukset. Miehen takana seisoo rivissä neljä muuta mustiin vaatteisiin pukeutunutta mieshahmoa.Elenium on Vantaalta

Suomalainen Elenium (www.eleniumband.com), jonka riveihin kuuluu mm. Omnium Gatherumin laulaja Jukka "J" Pelkonen, kertoo nettisivuillaan pari päivää sitten julkaistussa tiedotteessa, että bändin kokoonpano on joutunut muutosten myllertämäksi. Yhtyeestä erosi kitaristit Kasperi Heikkinen ja Tommi Leinonen. Heikkisen eroamisen syyksi kerrotaan miehen halu keskittyä omiin musiikkiprojekteihinsa, kuten hänen Merging Flare -nimiseen bändiinsä. Kasperi haluaa soittaa perinteistä heavy metallia, jossa vahvasti kuultavissa 1980-luvun vaikutteet. Elenium arvostaa Heikkisen tavoitteita ja rehellisyyttä, sillä yhtyeen mielestä bändin jokaisen jäsenen olisi oltava valmis sitoutumaan 100 %:sti siihen. Tommi taas päätti poistua remmistä ja keskittyä muihin asioihin elämässään soitettuaan kahdeksan vuotta Eleniumissa. Hänellä ei enää ole kylliksi motivaatiota keikkailla ja harjoitella biisien soittamista — bänditoiminta ei ole nimittäin aina yhtä hohdokasta kuin mitä TV:ssä näytetään.

Lue koko julkaisu…