Metallimusiikki.net

Finnish Melodic Metal -bändikoalitio avattiin Facebookiin

Suomalaiset melodista metallia edustavat levyttävät artistit löivät hynttyyt yhteen ja perustivat Facebook-ryhmän. Sivu on vajaassa kuukaudessa kerännyt yli 8000 tykkäystä. FFM eroaa muista vastaavista Facebookin uutissivuista siten, että jokaisella edustetulla bändillä on ylläpito-oikeudet sivustolla. Uutiset tulevat siis suoraan bändeiltä faneille yhden sivuston kautta. Tällä hetkellä sivustolla on edustettuna yhteensä 42 levyttävää bändiä, eli merkittävä osa koko Suomen melodisen metallin skenestä.

Promotoidakseen sivustoa muutamat bändit ovat tehneet viimeiset kolme kuukautta yhteistyötä ja tuloksena on "Shredfest"-nimellä kulkeva YouTube-video! Ultimaattinen kepittäjä Samuli Federley Reversionista on tehnyt taustaraidan, johon sitten yhdeksän oman instrumenttinsa soturia soittavat sooloja. Edustettuina ovat Thunderstone, Dreamtale, Thaurorod, Epicrenel, Adamantra, Simulacrum, Reversion, Amberian Dawn sekä Status Minor.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.