Metallimusiikki.net

vanden plas

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vanden plas liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vanden plas. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vanden plas liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vanden Plas: "The Seraphic Clockwork".

  • Julkaistiin tiistaina 30.03.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1150 kertaa
  • Bändit:

Saksalainen progressiivista metallikilkettä tarjoava Vanden Plas (www.vandenplas.de) varmisti tällä viikolla saaneensa "The Seraphic Clockwork" -albuminsa julkaisemiseen liittyvät yksityiskohdat lukkoon. Bändi tulee julkaisemaan uuden äänitteensä 4. kesäkuuta Frontiers Recordsin kautta. Kiekko tarkoittaa käytännössä kahdeksan biisin kokoista rykäisyä, joka nauhoitettiin Bazement Studion tiloissa Markus Tesken kanssa. Aikamoisen nimen saanut laulaja Andy Kuntz kirjoitti tämän konseptialbumin taustatarinan. Albumi kertoo seikkailusta ajassa. Bändi valottaa tarinasta kertomalla, että päähenkilö on 16. vuosisadalla Roomassa elävä hahmo, joka sai ylleen Vanhan Testamentin loitsun. Sen voimin hän matkusti ajassa taaksepäin vuoteen 33 noudattaakseen jumalansa hänelle antaman kohtalon kutsua.

Lue koko julkaisu…

Progpower UK -festivaali peruttu — liput eivät mene kaupaksi.

Mustavalkoinen ryhmävalokuva Thunderstone-bändin kokoonpanosta, johon kuuluu viisi mustiin pukeutunutta miestä. He seisovat tiiviinä rykelmänä pikimustassa ympäristössä.Kuvassa Thunderstone

Iso-Britanniassa 28.-29. päivä järjestettäväksi kaavailtu ProgPower UK (www.progpoweruk.com) on valitettavasti jouduttu perumaan, sillä lipunmyynti ei ole tapahtunut yhtä vilkkaasti kuin metallifestivaalia järjestävät organisaattorit olivat toivoneet. Festari oli tarkoitus järjestää Bristolin kaupungissa Anson Roomisin tiloissa, mutta nyt koko tapahtumakoneisto on laitettu jäihin. Tiedotteessa järjestäjät kertovat, etteivät he ole salailleet ProgPower UK:n taloudellisia ongelmia, joista se on kärsinyt parin ensimmäisen vuotensa ajan. Rahahuolten johdosta tämän vuoden festivaaliin tehtiin huomattavia muutoksia, mutta ne eivät ilmeisesti kehittäneet festivaalin "imua", vaan päinvastoin.

Lue koko julkaisu…