Metallimusiikki.net

brainstorm

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen brainstorm liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin brainstorm. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin brainstorm liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Brainstorm: "On the Spur of the Moment".

 • Julkaistiin keskiviikkona 27.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1006 kertaa
 • Bändit:

Brainstormin uuden "On the Spur of the Moment" -albumilevyn etukannessa piirros demonista, joka irvistää liekkimeren edustalla. Kuvan yläosassa yhtyeen logo ja albumin nimi.Julkaistaan 30.9.2011

Saksalainen power metallia tekevä Brainstorm (www.brainstorm-web.net) tituleeraa syyskuun lopussa julkaistavaa albumiaan nimellä "On the Spur of the Moment". Se äänitettiin aikaisemmin kuluvana vuonna Studio 22:ssa yhdessä Axel Heckertin kanssa, joka Brainstormin väen mukaan fanittaa tämän yhtyeen musiikkia. Heckertin uskotaan auttaneen nostamaan yhtyeen musiikin aivan uudelle tasolle. Lopputuote julkaistaan AFM Recordsin tuella seuraajaksi parin vuoden takaiselle "Memorial Roots" -rykäisylle. Musiikillisesti uutukaislevy on edeltäjäänsä aggresiivisempi. Muita yksityiskohtia sanoman esitystavasta ei ole vielä paljastettu. Brainstorm kävi edellisen albumin julkaistuaan kiertämässä Euroopan keikkalavoja yhdessä Primal Fearin kanssa. Metallibändin seuraavat live-esiintymiset koetaan elokuun lopussa.

Lue koko julkaisu…

Brainstorm: "Memorial Roots".

 • Julkaistiin lauantaina 22.08.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1200 kertaa
 • Bändit:

Brainstormin levyn "Memorial Roots" kannessa suuria paksuja toteemipaaluja, joihin kaiverrettu yksityiskohtaisia muotoja ja kasvoja muistuttavia hahmoja. Nurmikolla paalujen seassa istuu ihminen hevosen selässä. Kuvan oikeassa yläkulmassa albumin ja bändiJulkaistaan 16.10.2009

Saksalainen melodista metallia soittava Brainstorm (www.brainstorm-web.net) julkaisi lokakuussa ilmestyvän "Memorial Roots" -albuminsa kansitaiteen. Sen lisäksi yhtye varmisti aikovansa julkaista kiekkonsa AFM Recordsin tuella lokakuun puolen välin tienoilla. Yhtye kertoo nauhoittaneensa tulevalle albumilleen yhteensä 15 biisiä. Vielä ei ole tiedossa sitä, kuinka monta viisua soittolistalle lopulta päätyi. Pitkäsoiton biisilistalla tiedetään toistaiseksi kuultavan ainakin kappale "Forsake What I Believed", jota saksalaisyhtyeen nokkamies Andy B. Franck luonnehtii tajunnanräjäyttäjäksi.

Brainstorm siirtyi AFM Recordsin hoiviin heinäkuussa, jolloin bändi tiedotti liittoutua sellaisen alan toimijan kanssa, joka voi viedä yhtyeen uraa eteenpäin. AFM Recordsin kanssa solmitulta sopimukselta bändi toivoo menestystä molemmille osapuolille.

Lue koko julkaisu…

Progpower UK -festivaali peruttu — liput eivät mene kaupaksi.

Mustavalkoinen ryhmävalokuva Thunderstone-bändin kokoonpanosta, johon kuuluu viisi mustiin pukeutunutta miestä. He seisovat tiiviinä rykelmänä pikimustassa ympäristössä.Kuvassa Thunderstone

Iso-Britanniassa 28.-29. päivä järjestettäväksi kaavailtu ProgPower UK (www.progpoweruk.com) on valitettavasti jouduttu perumaan, sillä lipunmyynti ei ole tapahtunut yhtä vilkkaasti kuin metallifestivaalia järjestävät organisaattorit olivat toivoneet. Festari oli tarkoitus järjestää Bristolin kaupungissa Anson Roomisin tiloissa, mutta nyt koko tapahtumakoneisto on laitettu jäihin. Tiedotteessa järjestäjät kertovat, etteivät he ole salailleet ProgPower UK:n taloudellisia ongelmia, joista se on kärsinyt parin ensimmäisen vuotensa ajan. Rahahuolten johdosta tämän vuoden festivaaliin tehtiin huomattavia muutoksia, mutta ne eivät ilmeisesti kehittäneet festivaalin "imua", vaan päinvastoin.

Lue koko julkaisu…

Brainstorm: All Those Words.

 • Julkaistiin sunnuntaina 04.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1060 kertaa
 • Bändit:

Brainstorm-bändin miesjäsenet, joita kuvassa viisi kappaletta, seisovat suuren teatterilavan päällä. Taustalla katsomo, jossa on lattiakerroksen lisäksi avoparvi, mikä kiertää koko salin poikki.Saksalaista heviä

Heavy metal -yhtye Brainstorm (www.truemetal.org/brainstorm) tarjoaa tällä musiikkivideollaan kappaleestaan "All Those Words" tuttua ja turvallista huttua. Tyypillistä puhtaaksi laulettua metallia varustettuna naislaulajan hoitaessa taustoja. Biisi kuullaan yhtyeen vuonna 2005 Metal Blade Recordsin kautta julkaisemalla "Liquid Monster" -albumilla. Kiekosta julkaistiin aikoinaan digibook-versio, jonka mukana kulkee bonus-DVD. Sen sisältä löytyy yli 30 minuuttia musiikkimateriaalia ja videokuvaa taltioituna live-esiintymisistä ja backstagelta. Digibookin bonuksena kuullaan lisäksi aikaisemmin julkaisematon bonuskappale. Bändi tuotti kiekon omatoimisesti, mutta sen luomisessa ja miksaamisessa avusti Achim Köhler House Of Musicin tiloissa. Levyn kansitaiteen loi Tom Thiel.

Lue koko julkaisu…

Brainstorm: "Downburst".

 • Julkaistiin lauantaina 03.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1294 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Brainstorm-bändin miehet istuvat valkoisen seinän edustalla. Lattia on maalaamatonta ja kohtalaisen tummaa puulankkua. Vasemmassa laidassa istuvalla miehellä pitkät mustat hiukset.Power/thrash metallia

Saksalaisen melodista metallia hönkivän Brainstorm (www.truemetal.org/brainstorm) -yhtyeen laulaja Andy B. Franck kertoo ryhmän nettisivuilla julkaistussa tiedotteessa, että yhdessä tuottajien Sascha Paethin ja Miron kanssa he onnistuivat luomaan bändin intensiivisimmän ja monipuolisimman albumin tähän päivään mennessä. Sen nimeksi annettiin "Downburst". Kiekko tuo esiin vokalistin mukaan aivan uuden näkökannan bändin musiikkiin — toisaalta mies luonnehtii levyn olevan kuin vanhan ystävän tapaaminen. Kiekko sisältää uutta ja vanhaa. Biisien mies kertoo olevan voimakkaita ja tunnelmallisempia kuin mitä hän osasi odottaakaan.

Lue koko julkaisu…

Primal Fearin ja Brainstromin vokalistit vierailevat Sinner-bändin albumilla.

 • Julkaistiin perjantaina 06.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1047 kertaa
 • Bändit: ,

Primal Fearin ja Brainstormin vokalistit ovat käyneet avaamassa kurkkujaan uudella Sinnerin studioalbumilla. Uuden levyn nimi on "Mask of Sanity" ja sen julkaisuhetki on ensi vuoden tammikuussa, 19. päivä. Levy julkaistaan MTM Musicin kautta.

Lue koko julkaisu…